PABLO Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Pewnie się zjawi we Wtorek na spocie bo ostatnio regularnie przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie we wtorek mnie nie będzie wsumie to nie wiem kiedy bo w wakacje puki co siedzę w domu Ale jak będę w krk to się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Hm.. dopiero tutaj zajrzałem. Ładna sztuka - gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Teraz to felgi sie za malo blyszcza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 świeżo !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Zieluch, to ja tez sie w kolejce ustawiam flasiunia sie chlodzi hie hie Daj znac jak bedziesz w kraku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 a Ty Dawid PKSem na spota przyjedziesz bierz tą głowice od rafcio206 co Ci Siemian dzięki mnie załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 a Ty Dawid PKSem na spota przyjedziesz bierz tą głowice od rafcio206 co Ci Siemian dzięki mnie załatwił No no no w poniedzialek z rana mu powiem zeby wyslal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Dawid pomyslimy Felgi własnie takie maja byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 powtarzam sie ... ale... zrób cos z pomaranczami w kloszach. prosimy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Zieluch jeszcze raz graty , superos Kiedy będziesz w Kraku cabrio [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:38_________________________________________________Pięknie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Polerka mega... ale zeby opon nie nablyszczyc do pelni efektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kawał dobrej roboty długo ci to zajęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Polerka mega... ale zeby opon nie nablyszczyc do pelni efektu? Opony już zrobione nie mialem nic na miejscu ciekawego dopiero w domu zrobiłem. Zajęło mi to długo co wynikało też z faktu iż robię to pierwszy raz ale całość około 35 godzin. Niedługo pewnie będzie drugie tylko większe auto do zrobienia zobaczymy ile zajmnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nowe fotki świerzo po polerce, w między czasie doszedł tuner TV niezła fela :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jak tam? Co tam? ...w Plonsku sie mijalismy ze 3 tyg temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mały update U Pawła w sporttig.pl założyłem nowy wydech od turbo 3" później 2x2.25 tak wygląda W krótce postram się umieścic jak to brzmi Jak do roboty poszedł wydech przy okazji zrobiony został custom cooler. Emblemat s4 prawdopodobnie idzie out zastąpi go s line lub brak emblematu. Co do coolera zastanawiam się czy nie pójdzie na czarno kosztem strat chłodzenia. Efekt końcowy jest bardzo dobry rdzenia tak bardzo nie widać, dlatego się zastanawiam. Co radzicie ? Zdjęcia na razie z kalkulatora, jak ogarnę trochę auto i zrobi się cieplej zamieszczę więcej fotek. Teraz auto czeka korekta u Witka ale puki co fundusze wyczerpane, trzeba trochę poczekać. W między czas ogarnąłem jeszcze olej filtry i akumulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 przód jest mega czekamy na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 niczego sobie FMIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie wiedzialem, ze bedzie taki wielki graty, ja jade w marcu na wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi