Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Vs Red Quattro By Fela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Troche sie działo przez ten czas audi dostała nowe lampy poliftowe pomalowane na czarno, brakuje jeszcze ksenonu.

Wpadła tez nowa kiera skórzana , zawór DV z regulacja zeby było psyyyt i spoiler z hondy Accord :D

Na montarz czeka nowy tłumik przelotowy magnaflow, musze tylko ogarnać jakąś ładna końcówke

Obecnie Audi stoi u lakiernika i czeka ,az przyjdzie na nią kolej( na dniach) i zmieni swój obecny kolor, zostawie to narazie w tajemnicy na jaki dokładnie :D

po za tym Gwint czeka na montaz i szukam jakiegoś ładnego koła 18 cali minimum ..

f4b21fe56ee89be7med.jpg38e99e44998612femed.jpg541f8df038b14a41med.jpgd41a96df2dd42477med.jpg8494dfbf1518114amed.jpg68b49974fe1c08e3med.jpg

Opublikowano
  • Autor

wpadły nowe koła 19 i od razu postanowiłem zmienić opony na bardziej sensowne :D

Tutaj są załozone 215-35

55e25ec33ab6b412med.jpg

A Tutaj są załozone 255/35 i 235/40

0f43650f94e4e936med.jpg

Juz sie nie moge doczekać wyjazdu od lakiernika i wszystkiego składania do kupy :)

Edytowane przez Fela

Opublikowano

coraz ciekawiej czekam na efekt finalny z lakierem i kołem na aucie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jakiś czas temu dostałem dwie fotki od lakiernika, auto prawdopodobnie do odebrania w sobote, przewidywany jest mały uslizg czasowy.. nie moge sie doczekać :D

2a6986f819a3fae2med.jpg 7263ebc015adceecmed.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

troche nie moge sie doczekać auta... wyszło kilka komplikacji ,lakiernik zapewnia mnie ze w tygodniu bedzie juz lakier na aucie. wysłał mi zdjecie polakierowanego blotnika od innego auta(na próbę) .. i tym bardziej nie moge sie doczekać. moge sie pochwalić kolorem jaki bedzie na aucie .. bologna red z palety color fantastics.Coś ala Red Canddy :P

184f8f675dd50016med.jpg

Edytowane przez Fela

Opublikowano

Malowanie rozumiem całe, z komorą silnika? 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, enczu napisał:

Malowanie rozumiem całe, z komorą silnika? 

Tak malowanie całe. ale bez komory silnika. w przyszłości bedzie w białą perłe lub coś w podobie :)

Opublikowano

jak odkładasz to na przyszłość to wiedz ze juz tego nie pomalujesz, bo zawsze będzie "coś"

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Kowi87 napisał:

jak odkładasz to na przyszłość to wiedz ze juz tego nie pomalujesz, bo zawsze będzie "coś"

srebrny tez by pasował Tylko wystarczy umyć i lekko spolerować . komora nie jest zniszczona. jesli jednak nie bedzie to pasowało . to pomysle nad lakierowaniem .. nie chcialem doplacac za wyciaganie silnika itp. komore moge sam polakierować :)

Opublikowano

Przeczytałem cały wątek i jestem pod wrażeniem [emoji6] ładny projekt [emoji4] d*pa na tych 10.5j wyglądała bajecznie [emoji2] ciekaw jestem jak ten kolor siądzie

Opublikowano
  • Autor
Dnia 30.06.2017 o 12:02, Houdini napisał:

Przeczytałem cały wątek i jestem pod wrażeniem emoji6.png ładny projekt emoji4.png d*pa na tych 10.5j wyglądała bajecznie emoji2.png ciekaw jestem jak ten kolor siądzie

Dzięki wielkie :) . audi nie wyjechało jeszcze od lakiernika :( podobno bardzo trudny kolor do polozenia w kolorze sa narazie drzwi i powiem szczesze, ze jestem milo zaskoczony zdjęcie nie oddaje tego efektu co na żywo , ale przynajmniej mam czas na zbieranie gratów , a co do felg to szkoda mi bylo wydac 4 tysiace :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie się zapowiada, powodzenia w modzeniu i czekam na zdjęcia w nowym kolorku :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno mnie tu nie było. i tak naprawde nic szczegolnego sie przy aucie nie dzialo.. kompletuje nadal graty do zestawu doszło: DP 2.75" koncówka tlumika podsufitka z polifta w czarnym materiale wzkazniki EGT Boost i Cisnienie oleju. lakiernicy robia co moga zeby skonczyc auto . fakt mija 3 miesiace ale rozumiem ich .. bardzo trudny lakier do polozenia.( nie kazdy by sie podjał) na szczescie wszystko idzie ku koncowi pierwsze elemnty sa juz w lakierze!!! dziś wieczorem i karoseria nabierze połysku..

20d3a142df80f878med.jpgfbd63d2092fbbe17med.jpg106fd504e7c114e8med.jpg6522bada2d101825med.jpgfd5d1bcc20e25873med.jpg87290bf861172c95med.jpgb31024ae87320272med.jpg

Opublikowano
  • Autor

1349cd6befea9b6amed.jpg175db792aab0ee4dmed.jpg

Opublikowano

Będzie ogień w tym kolorze. Szkoda tylko że nie pomyślałeś o zderzaku z przodu z esy albo RSa. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Dnia 14.08.2017 o 20:26, egon47 napisał:

Będzie ogień w tym kolorze. Szkoda tylko że nie pomyślałeś o zderzaku z przodu z esy albo RSa. 

niby tak. ale one kosztują sporo i teraz co trzecia audi z forum ma taki zderzak. nie mowie ze mi sie nie podoba :D moze sie kiedyś o nim pomysli :P 

8870ad031c620265med.jpg

Taki jest stan prac nad autem z dnie przedwczorajszego. jutro auto do odbioru i za dwa tygodnie wracam z powrotem na polerkę .. jest sporo warstw lakieru wiec lepiej poczekać, aż wszystko dobrze siądzie.. w tym czasie będę miał dużo pracy nad wnętrzem zawieszeniem wydechem itp

Opublikowano

Bedzie sztosik:)

Opublikowano
  • Autor

b14402283572879emed.jpgb95cab89244fbfa5med.jpgcbf7306053508199med.jpg73533f8e62d06553med.jpg

Brakuje tu ewidentnie gleby i koła :D

Edytowane przez Fela

Opublikowano

Cukierkowy kolor, teraz to z gruchy ni z pietruchy wygląda.  Wiadomo że uroku nabierze jak wleci gwint i koło.:wink:

Opublikowano

Jednak zderzak z eSy i gril z RSa robiłby tu robotę:)