anhal65 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 kluczyk wchodzi do zamka bagaznika tylko do polowy dalej nie chce wejsc otwieram tylko centralnym moze tak ma byc?
wojtek20DW Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 spróbuj użyć wd40 albo coś podobnego może jeszcze uda się uratować zamek
jacek70 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Może coś jest w zamku? Na przykład zapałka jakiegoś żartownisia.
GreGoriO Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 jak długo masz auto? otwierałeś już z kluczyka kiedyś? może zamek jest zmieniony i kluczyk nie pasuje, sprawdź inny klucz.
MŁODZIAN Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 niestety avanty tak mają.zawala się zamek brudem i nie da rady otworzyć zamka kluczykiem.możesz próbować jakimś wd przeczyścić może się uda.ja u siebie próbowałem ale dałem sobie spokój
kapete Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Miałem ten problem. Pomogło dopiero rozebranie i wyczyszczenie zamka. Szczęście trwało ze 3-4 miesiace. Teraz już nie walczę - tylko centralny.
marjon Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 u mnie w sedanie to samo kluczyk wchodzi do połowy tylko, rozebrałem na czynniki pierwsze bebenek i nic nie dało sie zrobic, po prostu w srodku sie rozleciało wszystko ze starosci...
anhal65 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 dzieki sprobuje WD a jak nie to odpuszcze
Rekomendowane odpowiedzi