strazak990 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam gdzie znajdę lakiernika dobrego w lubelskim Który podejmie sie malowaniem audi a4 b7 . Edytowane 5 Maja 2015 przez strazak990
kowal88 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 CZeść kolego powiem Ci ,że chyba u nas w mieście ciężko o dobrego kolesia, też pytałem i nikt nie odpisał więc...nie wiem ja mam numer do kolesia w jakubowicach ale nie chce mi się tam zostawiać fury ponoć robi w porządku ale sam nie sprawdzałem...jak chcesz to Ci podam może ktoś jednak poleci jakiś warsztat...??
rafalekx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Ja mam sprawdzonego ale w Radzyniu Podlaskim. A lakier należy dobrać w Łukowie. I będzie idealnie. Jak coś to PW Edytowane 16 Czerwca 2015 przez rafalekx
andynl Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Robiłem kiedyś u tego gościa z Jakubowic, robi dobrze jak ceny w tej chwili to nie wiem bo ja robiłem kilka lat temu
chrzanek91 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja znam dobrego Lakiernika z Bogucina, malowałem u niego golfa 4 w tamtym roku i to co chłopaczyna pokazał było na prawdę zaskakujące!
Mazdomania Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Z Bogucina, to pewnie Paweł (Wawer). Ja u niego 6 aut malowałam Za cenę jaką robi to chyba nikogo lepszego nie znajdzie.
strazak990 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2015 po 30 jestem w polsce . I własnie do tej pory szukam lakiernika itp. ...
strazak990 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Opublikowano 19 Lipca 2015 Jednak nie załatwiłem nic na tym urlopie bo niczego sie nie dowiedziałem o lakiernikach Bede działał na nastepnym
kfasny Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja moge polecic moto express w Świdniku. Malowali mi zderzak i maske i drzwi do polowy i elegancko wygląda Wysłano z Xperia L
mefjiu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Śmiało mogę polecić Serwackiego z Końskowoli/ Rud (ok. 40km od Lublina, ale warto). Robiłem u Niego dwa elementy, robota pięknie wykonana, auto wypucowane do odbioru i nie zdarł skóry. W zasadzie u Nich w warsztacie moje Audi, to już przeżytek, bo robią same nowsze auta, więc i jakość musi być dobra
Bartek11 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Moge polecic serwis lakierniczy Auto-Klinika w Świdniku przy Żwirki i Wigury 49B, http://autoklinika24.net/. Robilem tam Audi A4 B8 2011, czarny sedan. Otoz podczas burzy galąz uszkodzila mi maske, dach i szybe, a naprawa zostala przeprowadzona z ubezpieczenia. Powiem szczerze, jestem zadowolony, a warsztat jest solidny i profesjonalny. Lakiernik wszystko ladnie pomalowal i wycieniowane, a auto odebralem wysprzatane i nawoskowane. Ogladalem caly samochod z kazdej strony i nie widze kontrastow ani roznicy w kolorze ani odcieniu. Na czas naprawy oczywiscie dostalem auto zastepcze. Co do ceny, to byla to naprawa z ubezepieczenia, wiec nic nie zaplacilem. Mysle ze to kwestia indywidualna i odrebna w kazdym samochodze, ale widzialem na warsztacie samochody z wyzszej pulki, wiec mysle ze zaklad posiada renome. Kontak do nich znalazlem tu na forum, jak ktos inny ich polecal.
Rekomendowane odpowiedzi