Młody Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja bym kupił .... ( no własnie nie wiem co? )
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja bym kupił .... ( no własnie nie wiem co? ) na pewno kupiłbyś Audi;p
Madas Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 o jenyśka co to za kasa piniondze to nie fszystko ale bes piniendzy to h*j :gwizdanie:
GILI Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Tyle wciąga Kancelaria Prezydenta w 2 lata.Wystarczyło by na lot Braci K. na Marsa w jedną stronę jak również na ustawienie mojej rodziny na kilka pokoleń
kermit_pl1 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Poprzewracało by się w głowie
Gość mmcv Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no wlansie dobrze by ich bylo wyslac w kosmos braci k. bez powrotnie... ale mogliby wsumie i tam narobic niezlych szkod - szkodniki
taktuś Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no wlansie dobrze by ich bylo wyslac w kosmos braci k. bez powrotnie... ale mogliby wsumie i tam narobic niezlych szkod - szkodniki Widzę, że tuskootumaniacz wciąż działa, polsatowskotevaenowska retoryka też,zacznij chłopie sam myśleć, na podstawie krytycznie ocenianych wydarzeń i faktów, bo jeszcze Tobie wmówią, że Jaruzelski jest bohaterem narodowym, a Piłsudski był zdrajcą...ech
soolek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no wlansie dobrze by ich bylo wyslac w kosmos braci k. bez powrotnie... ale mogliby wsumie i tam narobic niezlych szkod - szkodniki Widzę, że tuskootumaniacz wciąż działa, polsatowskotevaenowska retoryka też,zacznij chłopie sam myśleć, na podstawie krytycznie ocenianych wydarzeń i faktów, bo jeszcze Tobie wmówią, że Jaruzelski jest bohaterem narodowym, a Piłsudski był zdrajcą...ech taktuś, a może to jest jednak jego właśne zdanie? Ja mam takie samo, tylko jeszcze dodatkowo bym parę groszy uciułął i razem z tymi szkodnikami wysłał jeszcze tego jednego.
Rekomendowane odpowiedzi