Flyer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki tez sie tego nauczylem
adamooo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Toyo niestety sa szersze od pirelli. No ale gdzie roznica w szerokosci opony a gdzie jeszcze 6 mm z tytulu roznicy w ET :mysli: dodatkowo możesz sobie jeszcze trochę położyć koła na zbieżności Tzn? Nie bedzie szybciej scierac mi opony? ustawiasz oryginalne pochylenie kół tak jak jest w s4 rs4
poziek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 wszystko gra w czasie jazdy też Wtedy Adaś ma włączoną muzę więc też wszystko gra i nic nie słychać :naughty:
lukaszr Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wtedy Adaś ma włączoną muzę więc też wszystko gra i nic nie słychać :naughty: Tylko auto zostawia 4 ślady, ale to mało istotne :naughty:
poziek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wtedy Adaś ma włączoną muzę więc też wszystko gra i nic nie słychać :naughty: Tylko auto zostawia 4 ślady, ale to mało istotne :naughty: Kto tam się patrzy na ślady skoro i tak zasłona dymna batorego jest bardziej spektakularna :naughty:
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki Niby tak, ale coś Ci powiem. Założyłęm 18'' i dzisiaj żałuję
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki Niby tak, ale coś Ci powiem. Założyłęm 18'' i dzisiaj żałuję Artur - załóż z powrotem 16" i za 2 dni będą Ci się podobać 18" jak nie wiem
Flyer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki Niby tak, ale coś Ci powiem. Założyłęm 18'' i dzisiaj żałuję Ty, cwaniak. Mieszkasz w PL?
KOval81 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Artur chciał powiedzieć, że żałuje, że takie duże koła założył, gdyż zawsze marzył o wypasionych 14"
truckmaniac Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Artur chciał powiedzieć, że żałuje, że takie duże koła założył, gdyż zawsze marzył o wypasionych 14" Śmiej się śmiej. Jak miałęm kiedyś Opla Commodore, jak założyłem 14", to był mega [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 14:21_________________________________________________ Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki Niby tak, ale coś Ci powiem. Założyłęm 18'' i dzisiaj żałuję Ty, cwaniak. Mieszkasz w PL? Uwierz mi, że poza autostradami zwykłe drogi nie odbiegają mocno od tych w PL
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Adas sypnal fotkami jak zawsze wyglada furka poprosimy jeszcze srodeczek :gwizdanie:
David Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Ty Grzesiek i Adam nie powinniscie pokazywac srodka bo mnie tylko wkur.... Adam fura i dobrze ze sedan a nie karawan pogrzebowy(kombi) :>
adamooo Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 mówisz i masz.. przód : środek : tył :
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Dobijasz mnie tymi ET29. Dalej nie rozumiem , mam u siebei ET35 i obciera Piekna sztuka :evil: :evil:
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 fajny ten barek w srodku :drool: aaaa ......teraz wiem kto czasem na mnie szczeka przez telefon
Rekomendowane odpowiedzi