variocustoms Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 może lepiej odpuścić temat LED w przypadku tego auta, myślę że, każdy mod związany z LED jedynie zepsuje ogólną koncepcję rezania tego auta
HiRide Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W amerykanach nie wiocha bo mają 3 razy większe lampy niż w A4 chodziło o inwencję ogólnie, chcesz to masz, wszystko można wyrezać jak jest parcie na tarcie Nie no rezac mozna roznie ale trzeba wiedziec gdzie sa granice dobrego smaku.Podobaja Ci sie takie ledy jak opisales ? Kolega ma fajnego golfa IV zrobionego z gustem tj felgi obrysowki ciemne ori lampy i ..stop na tym zakonczyl.Bardzo podobala mi jego auto.Ostatnio juz mniej bo zrobil cos co wbilo mnie w ziemie na tylne szybki w drzwiach walnal jakies naklejki z forum VW typu misio yogi "fun golf inside" jakis kroliczek playboy.Moze sie to komus podobac ale dla mnie to tak jakby na audi zalozyc lampy ala lexus i gorsze badziewia.Typowy przyklad przesady.Zamiast ladnie jest smiesznie i obciachowo.To samo tyczy sie ledow.Albo robic to ladnie i z gustem albo wcale bo jesli kto sie ma nabijac z mojej roboty to dziekuje nie robie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 01:04_________________________________________________ może lepiej odpuścić temat LED w przypadku tego auta, myślę że, każdy mod związany z LED jedynie zepsuje ogólną koncepcję rezania tego auta uzasadnij dlaczego bo nie rozumiem przednie lampy bym sobie odpuscil procz kierunkow,tylne lampy bym rezal jak najbardziej
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może lepiej odpuścić temat LED w przypadku tego auta, myślę że, każdy mod związany z LED jedynie zepsuje ogólną koncepcję rezania tego auta Jestem tego samego zdania. Lepiej nie bedzie...
variocustoms Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 tylne LEDy OK ale przód to już się chyba opatrzył, co drugie auto ma DRLe na LEDach i to najczęściej dokładane
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jakoś nie podoba mi się idea paska LED w reflektorze w B6 - IMO nie współgra to z linią nadwozia...
Młody_drog Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 O kur*** i niech mi ktoś powie, że to lipnie wygląda! Adamo daj jakieś wskazówki [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 15:25_________________________________________________To są od a6?
retrikal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no nieźle to wygląda, ale ciekaw jestem jaki będzie efekt po założeniu do auta :naughty:
Kolkov Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wygląda całkiem profi skończysz dziś do 19?
adamooo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 he nie pozycja będą ledy jak się zapali xenon to przygasają jak ori..
letallec Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 pozycja będą ledy jak się zapali xenon to przygasają jak ori.. Wlasnie mialem o to zapytac No i powinny przygasac po wlaczeniu kierunkowskazu
Młody_drog Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a ten chrom pasek idzie w czerń?
adamooo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 tak mają wyglądać na samochodzie : [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 15:35_________________________________________________ a ten chrom pasek idzie w czerń? zostaje w chromie
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 tak mają wyglądać na samochodzie : [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 15:35_________________________________________________ a ten chrom pasek idzie w czerń? zostaje w chromie Pieknie Sam robisz? Czy ta osoba robi tez tyly do B7, o ktorych pisales?
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Poczekam na fotki na aucie i oblukam na zywo
adamooo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało na aucie..szczególne ta brewka :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało na aucie..szczególne ta brewka :gwizdanie: No wlasnie nie dalo rady bez tej brewki?
Rekomendowane odpowiedzi