smokehead Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Witam, Auto kupione ponad miesiąc temu. Nie jest to jakiś rarytas/igła ori lakier, mały przebieg itp. Ale wychodziłem z innego założenia. Osobiście mi się podoba. Wyposażenie satysfakcjonujące mnie na start, bardziej myślę nad przeróbkami mechanicznymi.2004 AVF225/17/45Fotochrom wewCLHKolor FIS RNSE2 x eS Auto tak jak pisałem nie jest idealne, pracuje nad polepszeniem jego stanu w środku przede wszystkim bo widać zużycie. Na montaż czekają już soczewki B8, aktualne lampy świecą miernie. Chodzi mi po głowie Quattro bo głownie tego szukałem no ale wyszło inaczej wiec zobaczymy, jak najbardziej program też w planach. Kilka zdjęć: A na zachętę od najbliższej osoby dostałem takie coś Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2015 przez smokehead
DARIO88 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Bardzo ładny Awancik bezawaryjności życzę
smokehead Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Dzięki, pierwszy serwis już za mną ori rozrząd i 5w40 Motul+filtry, teraz powoli zabieram się za usterki które go trapią
MichałA4 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Artur auto prezentuje się naprawdę zacnie, do tego S-line i RNS-E na pokładzie to niezły pakiet startowy, rezaj auto do stanu używalności i potem już tylko modzenie jakiś wirus, podwójny wydech i auto od razu nabierze charakterku, a póki co bezawaryjności życzę
azure Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Już mówiłem, że ładne :-) montuj quattro + podwójny wydech i masz fajny samochodzik :-)
smokehead Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 Już mówiłem, że ładne :-) montuj quattro + podwójny wydech i masz fajny samochodzik :-) A tak to nie fajny jak bez Q:P? Ale temat jak najbardziej do przemyślenia, tylko q brakuje bo jednak czuć na mokrym i by się przydało:)
Elementh Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Potwierdzam, że ciekawy okaz. Widziałem na żywo, zasiadłem za sterem, ale nie ruszyłem z miejsca, więc najlepsze przede mną Bezawaryjności Arturze!
sambo Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Bardzo fajny avant Wyposażenie jak na start jest baaaardzo fajne Zazdroszczę pakietu s-line bezawaryjności i pociechy z autka
smokehead Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Wczoraj w końcu udało się zrobić upgrade bixenonu do b8, nie obyło się bez problemów, ale efekt zadowalający:
azure Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Czemu tak spaździerzyłeś plastik lampy? Po ucięciu jednego ucha w odbłyśniku B8 wchodzi wszystko bez konieczności topienia/cięcia plastiku lampy. Przynajmniej u mnie weszło.
Bart_poznan Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 u siebie też musiałem trochę plastiku w lampie usuwać
azure Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 To nie wiem, ja nie usuwałem, światła świecą prawidłowo.
myrmillo Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) fajna sztuka, zazdraszczam soczewek z B8, kumpel ostatnio też zamontował i widziałem naocznie różnicę, też myślę o takiej inwestycji Swoją drogą - przeleciałem szybko pierwsze zdjęcia, patrzę na 4te czy 5te - myślę, kurde park i hala tęcza, zjeżdżam niżej - mam rację - jadę z powrotem do góry - kolorowy kozanów także pozdro sąsiedzie, może się kiedyś gdzieś miniemy Edytowane 9 Października 2015 przez myrmillo
smokehead Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 @kozak21.12Tak w końcu musiałem się do tego zabrać bo już nic nie widziałem:) stare soczewki wyglądają jakbym w nich węgiel woził.@azure No własnie to ten cholerny zaczep mi haczył ciągle, ale jakoś w tematach nie widziałem nic o tym, tylko o wybieraniu plastiku, wiec myslalem że zawsze plastik trzeba troszkę wybrać, a przez ten zaczep ze 2h straciłem zanim doszedłem że to jego wina:)Więc nie wiem czy temat dotyczył jakiś innych soczewek bixenon czy jak, w każdym razie na szcześci nikt mi do lampy zaglądać nie będzie:)@myrmillo Hehe zgadza się A Ty gdzie stacjonujesz:)?
Gac3k Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Ile kosztowała Cię ta sztuka? Może być na pw
smokehead Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 @@kozak21.12 Jasne, myśle że można się jakoś zgadać
mariuszbielsko Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 hej super autko trafiles bezawryjnosci powodzenia w modzeniu
smokehead Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Dzięki za dobre słowo. Tak brakuje chromów:), czarne uszczelki zaczynają mi dziwnie odstawać, ale wątpie czy się za to zabiorę bo nie chciałbym wyciągać tylnych szybek. Hej, Mały update mechaniczny, nowe tarcze i klocki zimmermann + ferodo w normalnym rozmiarze.Niestety muszę przyznać że nie odczułem jakiejś zauważalnej poprawy. Edytowane 28 Maja 2016 przez smokehead
Rekomendowane odpowiedzi