kelnozz Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Staram się zapytać gdzie mogę bo nie dostałem jeszcze jednoznacznej odpowiedzi a tutaj widzę że bardzo ładnie usiadł na sprężynach SPORTLINE, mam a4 b7 1.9 BRB tył siedzi niżej około 1.5 - 2cm [motorówka trochę], zawiecha 1BE obecnie, co lepiej założyc PROKIT i jest szansa ze usiądzie równo czy celować w SPORTLINE czy może się okazać ze będzie ocierać koła 8Jx19"?? Możesz założyć wszystko Mi ogólnie na Sportline tył siadł niżej o 1 cm niż przód więc tak że tago... producent swoje, a życie swoje, możesz próbować dobrać springi od benzyny wtedy jest szansa że Ci siądzie równo, ale na prawdę równo to siądzie dopiero na gwincie. Felga 19" x8j nie będzie obcierać jeżeli nie będziesz miał jakiegoś dziwnego ET tj nie wychodź poza zakres 28-48 i będzie git. Jeżeli mam pomóc to podpisuję się pod tym. Również mam te springi i podobnie jak u Michała tył jest niżej 1cm ale ogólny look jest taki, że stoi równo. 225/35 18r 8,5j et 25-tył 33-przód Edytowane 12 Lipca 2016 przez kelnozz
cubasx Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Mieszkam w Anglii a tam na sam koniec drogi nie są takie złe dlatego wydaje mi się że różnica w komforcie nie będzie aż tak wielka w porównaniu do 1BE gdybym zdecydował się na Sportline a szczerze chyba lepiej będzie wyglądać niż ProKit co myślicie ??
MichałA4 Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 Różnica między tymi zestawami to 2cm , a że wiadomo ,że czym niżej tym lepiej więc odpowiedz chyba znasz co będzie lepiej wyglądać, jeżeli zostawisz swoje ori amory BE to będzie nawet się przyjemnie jeździło, u mnie na BV jest twardziej niż na gwincie dlatego nie polecam Ci zmiany.
KoJ@K Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 No dokładnie, zestaw amorki 1BV + jakie kolwiek springi = naprawde twardo jak na kit, na gwintach u mnie jest dużo komfortowniej i przyjemniej niż na takim zestawie właśnie.
mariuszbielsko Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 a co koledzy powiedza o gwinice AP
MichałA4 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) a co koledzy powiedza o gwinice AP Musisz Misiu zapytać użytkowników ja mogę jedynie odradzić mój setup, gwintu niestety nigdy nie użytkowałem ale wszystko przed nami Korzystając z wolnej chwili pykłem kilka fotek audiczki... Edytowane 23 Lipca 2016 przez MichałA4
cubasx Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 dlaczego odradzic...? jak dla mnie wyglada mega ja chyba jednak zakupie w najblizszym czasie komplecik Eibach Sportline!
MichałA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zbrojeń ciąg dalszy na pokład wpadł fabryczny moduł BLUETOOTH z końcówką Q, udało mi się to podłączyć choć nie obyło się bez problemów, na szczęście radocha z działania zestawu zrekompensowała wszystko Krumak - dzięki za moduł Kaju- dzięki za pomoc w kabelkologii Pozdro dla Was Panowie
MichałA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ładnie modzisz:) Dzięki kolego, ale najbardziej to brak mi porządnego serducha pod machą i coraz bardziej zastanawiam się nad benzynowcem
MichałA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 S4 daje duuuuzo radosci:) He he nie da się ukryć, V8 to jest to ale nie wiem kiedy będę mógł sobie na takie szaleństwo pozwolić Kilka fot z niedzielnej walki image hosting windows 7 print screen
Arturinho1992 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 cudo !! twoja praca, motywuje mnie jeszcze bardziej do pracy nad swoją B6
MichałA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki Przyjacielu staram się jak mogę choć coraz częściej myślę nad zamianą furki na coś większego, w ostatnim czasie udało mi się wymienić lusterko wewnętrzne fotochromatyczne na wersję czarną Soul więc moje obecne idzie na sell, a poniżej fotka z kolegą Arturem, który wpadł z odwiedzinami
FroS-t Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Śliczna jest Michał, mega się prezentuje
Robero321 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Michał czemu się nie chwaliłeś że mini spota robicie podskoczył bym też
arturek986 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzięki Przyjacielu staram się jak mogę choć coraz częściej myślę nad zamianą furki na coś większego, w ostatnim czasie udało mi się wymienić lusterko wewnętrzne fotochromatyczne na wersję czarną Soul więc moje obecne idzie na sell, a poniżej fotka z kolegą Arturem, który wpadł z odwiedzinami Michał miło było poznać, jeszcze raz gratuluje fury i do zobaczyska Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi