the19game Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 U kogo brałeś turbo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
hunter91 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam instalke do DRL zrobiona od podstaw, sa tam dwa przekaźniki, ON/OFF wyłaczajacy całą instalke i własny bezpiecznik. Zapala sie po kluczyku, gaśnie po właczeniu postojówek. 4 rok to już działa nie ma problemów, kable są wpuszczone w jeden wolny pin kostki do lampy No właśnie juz pisałem z użytkownikiem tego forum i tak jak piszesz wiazka musi być dorobiona Witam. Auto można powiedziec że jest zestrojone finalnie.Wydech będzie w sierpniu,tylko nadal się zastanawiam czy będę robić na dwie strony .Spore koszty jak na dwie. Sprzęgło przeszło na emeryturę a raczej na rentę i wpada z AWX. Lotka i zderzak esy tyl wpadnie niedługo. Do tego postanowiłem ze zrobię Chłodnice oleju Nadmuch jakiś na filtr stozkowy Hamulce... Gwint jakiś wpadnie i opony jakieś klasy Premium w odpowiednim rozmiarze . Dzieje się powoli coś coś Wpadła lotka z rs4 ,pasuje idealnie ale fotograf ze mnie marny... Zamontowalem coś grającego grającego koncu ,ori granie to porażka ...samo dolozenie suba pomaga Do tego wpadł moduł swiatelek na 30% i coming leaving Home. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Tak swieci,po urchomeniu samochodu .Moduł wykrywa napięcie 13.2 A tak działa COMING LEAVING HOME Jeszcze tylko jakieś porządne ledy DLA CIEKAWYCH LOG BOOSTU http://vaglog.pl/log_268048.html Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Edit Panowie ,potrzebuje nr części i co włożyć by byl komplet jednomasu do mojego samochodu.tj.co mam kupić itd Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez hunter91
MrTea Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 po uj Ci jednomas? Czemu nie wrzuciłeś docisku z AWX i tarczy obitej kewlarem... miałbyś sprzegło nie do zabicia.. a jednomas nie jest tak kolorowy jak ludziskaniekótrzy piszą. ..
krzysiekml Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 a co z tym jednomasem? bo trzy lata śmiga dobrze i nie wiem.
koziol1172 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Awx nie jest kolorowy, może i klei podczas normalnej jazdy ale męskie starty skończyły go szybciutko w quattrou mnie klei podczas jazdy ale starty się już kończą slizganiem niekiedy a moc śmieszna Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Jaki kupiles moduł na światła 30%? Allegro? Podrzuc aukcje jak możesz Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
hunter91 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Awx nie jest kolorowy, może i klei podczas normalnej jazdy ale męskie starty skończyły go szybciutko w quattrou mnie klei podczas jazdy ale starty się już kończą slizganiem niekiedy a moc śmieszna Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu TapatalkaJaki kupiles moduł na światła 30%? Allegro? Podrzuc aukcje jak możesz Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5422980446Zdjęcia wydechu kiepskiej jakości ,wszystko 3 cale Drze pape strasznie dwa przelotowe magnaflow .We wtorek wykres finalny .przed wydechem było 250 i 370nm Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
krzysiekml Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 nagraj panie jak te magnusie warczą u koleszki w volvo 2.0T na dwóch przelotach i rurach 2,5'' jest donośnie dobra robota
hunter91 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) ja nie dowierzam normalnie jak to drze pape. To jest jakas masakra xD tak morde drze ze koledzy mysleli ze to motor zapierdziela. NAgram cos na pewno ale w srodku ciezko wytrzymac jest nagraj panie jak te magnusie warczą u koleszki w volvo 2.0T na dwóch przelotach i rurach 2,5'' jest donośnie dobra robota Obiecane filmy Ogólnie to takie nagrywanie telefonem to nie to samo https://youtu.be/haAzMFh08Kghttps://youtu.be/DlI9Gh_BURg Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez hunter91
hunter91 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Wtryskiwacze są na styk dosłownie. 380cc Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez hunter91
krzysiekml Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 nom wydech drze mordę nie ma co,w realu pewnie jest głośniej?
hunter91 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zawiodłem sie jak filmik obejrzałem pierwszy raz... prawie wcale trlefon nie potrafi nagrać dźwięku jaki jest naprawde
Docki95 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Musimy sie spotkac bo jestem ciekawy jak u Ciebie w środku jest a jak u mnie ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jarek920 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Powiedz mi kolego kto w okolicach kluczborka wydechy robi?
DaveDaveDave Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) minus ile masz ten kit hr? Przynajmniej ile miał w oryginalnej rozpisce? Jak na wydech z przelotowym (o ile dobrze widzę) i jedną puszką to dość gada. Na ile teraz program, ile dmucha turbo? Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez DaveDaveDave
hunter91 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Musimy sie spotkac bo jestem ciekawy jak u Ciebie w środku jest a jak u mnie ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie ma problemu ,przynajmniej raz w tyg jestem w Opolu ale zapraszam do siebie Powiedz mi kolego kto w okolicach kluczborka wydechy robi?Robiłem w Opolu w K sporcie Znam chłopaków dobrze i są naprawdę profesjonalni .już mam dwie hamownie gratis minus ile masz ten kit hr? Przynajmniej ile miał w oryginalnej rozpisce? Jak na wydech z przelotowym (o ile dobrze widzę) i jedną puszką to dość gada. Na ile teraz program, ile dmucha turbo? Cholera wie ile ten kit ma naprawdę ale dobrze siedzi na 18 kole .Jet to naprawdę profesjonalny zawias i dobrze się jeździ .Loga z turbiny masz na poprzedniej stronie 1.3 do 6 tyś potem trochę spada z racji wtryskow Wydech jest na dwóch przelotowych tlmunikach ale film wcale nie oddaje tego efektu Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez hunter91
Boosman Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ladna - ale wydech przycisz bo moim zdaniem nie pasuje ..... ma być ładnie i mruczaco , a nie tak że nie idzie popatrzeć na auto bo ogłusza I opisz kolego teraz w jednym poście , jakie mody dokonane
hunter91 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Ladna - ale wydech przycisz bo moim zdaniem nie pasuje ..... ma być ładnie i mruczaco , a nie tak że nie idzie popatrzeć na auto bo ogłusza I opisz kolego teraz w jednym poście , jakie mody dokonane Pasuje i to dobrze . Nie jest juz to sleeper co prawda ale mnie się podobaJest mruczaco a przy wyższych prędkościach wrrrrrr hihi Takie tam. Plany na ten miesiąc to Skóra Podłokietnik W koncu wybrać się na gratis hamownie Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka A i zapomniał bym od jakiegos czasu zalany jest motul 5w50 Nowy mod Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Października 2016 przez hunter91
Rekomendowane odpowiedzi