Envin Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Podłączę się pod ten temat. U mnie jest podobny problem po ok 10 min jazdy zapala się kontrolka air bag nie pamiętam dokładnie jaki błąd generuje w każdym bądź razie błąd sensora od strony pasażera zmieniony został sensor ale to nic nie pomaga
f1mlody Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 witam podepne sie do tematu u mnie równiez zapala sie kontrolka air bag pojawie sie bład 01794 pojawia sie równiez ten sam bład w w innych sterownikach od klimy instruments poduchy czym moze byc ten bład spowodowany
mravel Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 wiec tak, szukajac rozwiazania znalazlem cos takiego umieszczonego przez kolege amaradaar'a na elektrodzie. Odnośnie poduszek na pewno jest to zgodne chociazby z instrukcjami na Wiki Ross-tech - http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Airbag_9.41 a więc aby przyuczyć vin nalezy: wejść w air bag 15 tam wejść w adaptacje 10 następnie wpisać kanał 081 i wprowadzić wartość 02905 schematycznie wpisujemy 081 i klikamy read wczytuje sie 081 okienko niżej wpisujemy wartość 02905 klikamy test wczytuje sie 2905 klikamy save klikamy done and go niemal identycznie przyucza się na stering wheel i climatronicku trzeba tylko inne wartości podać dla stery 00111 dla clima 26467
f1mlody Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 kolego próbowałem juz tak i niby poduszki ok zapisała i dalej sie pala
Frimuś Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Panowie jaki powód że nie mogę w sterowniku air bag wejść w login11 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi