taktuś Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam, dwa tunele dolotu powietrza do filtra nie są spasowane co połącze, to z powrotem " odchodzą od siebie" czy producent przewidział w tym miejscu opaskę? jak opaszę drutem to będę się wstydził podnieść maskę. co radzicie?
spanky Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 nie ... tutaj nie powinno byc zadnej opaski .... :exclaim: masz poprostu cos zle spasowane ( moze autko po dzwonie )
Sprinter Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Spróbuj rozciągnąć w domu ten fragment z harmonijką, a jak już się ustali dłuższy, to wtedy załóż
pre_pl Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 bardziej badziewiarskiego kanału Audi nie mogło wymyśleć Nawet w B6 jest kicha Pany ! taktuś, tę jesień to już wywal
szogun0 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Wlot powietrza jest na 2 śrubeczkach, popuść je i przesuń trochę powinno pomóc. Obudowa filtra powietrza też pewnie minimalnie przesunięta jest i dlatego nie ma dobrego spasowania.
Bylinski Sylwek Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 u mnie w audi jest ten sam problem , a auto jest bez wypadkowe po prostu złe spasowanie.
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 u mnie w audi jest ten sam problem , a auto jest bez wypadkowe po prostu złe spasowanie. zgadzam sie w 100 % u mnie pasi idealnie a autko mam wypadkowe
taktuś Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 Obudowa filtra powietrza też pewnie minimalnie przesunięta jest i dlatego nie ma dobrego spasowania.obudowy wogóle nie mogę dokręcićzerwany gwint, spróbuję dać większy wkręt
damos Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 u mnie w audi jest ten sam problem , a auto jest bez wypadkowe po prostu złe spasowanie. Co źle spasowane ? Po to jest harmonijka, żeby dopasować. Jednak jak ktoś źle założył i potem kilka lat w takim konfigu jeździł, to plastik nie chce się rozciągnąć. Zrobić tak, jak pisał Sprinter. Można przed rozciągnięciem ogrzać suszarką do włosów.
Rekomendowane odpowiedzi