Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] sedan czy limuzyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

limuzyna chyba nie ma rozkładanej tylnej kanapy, ale nie jestem pewien czy oto chodzi tylko :przebiegly:

Opublikowano

ja mam skladana tylna kanape ale nie mam np tej dziury do nart, wysokoscia kufra jedynie :decayed: sie roznia

Opublikowano

tylna kanapa, bynajmniej u mnie jest przymocowana do blachy ktora jest nie zdejmowalna, z otworem na dlugie przedmioty otwieranym podłokietnikiem

Opublikowano

tylna kanapa, bynajmniej u mnie jest przymocowana do blachy ktora jest nie zdejmowalna, z otworem na dlugie przedmioty otwieranym podłokietnikiem

A w podłokietniku apteczka :)

Opublikowano

Niektore A4 mialy tylnie siedzenia nie rozkladane ( glupota ) ale to nie ma nic wspolnego czy to jest sedan czy limuzyna .... A4 to raczej sedan, limuzyną mozna nazwac hmm audi A8 :good:

Opublikowano

A ja mam nieskładaną tylną kanapę z podłokietnikiem w którym jest apteczka.

Między kabiną a bagażnikiem jest blacha i niby jest dziura na narty - ale jest zaślepiona blachą - to znaczy, że nikt nie woził nic długiego i jakby co to trzeba tą blachę usunąć?

Opublikowano

Ach, w ten sposób.. być może - nie przyglądałem się temu z bliska :)

Opublikowano

no raczej nie bo ona ewidentnie jest przymocowana na stale, i sam się zastanawiam czy wywalić ten kawałek blaszki czy nie, bo brzęczy mi jak słucham muzyki, od suba :confused4:

Opublikowano

mam 3 audi a4 i każda miała tylna kanapę nie dzielona... a tak ogólnie to sedan czy limuzyna... zastanówcie sie... dlaczego audi a8 można nazwać limuzyna a a4 tak już nie bardzo... glownie tutaj chodzi o wielkosc auta oraz o komfort... takie jest moje zdanie