Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S4 B6 AVANT - marzenia sie spełniają.../! S.P.R.Z.E.D.A.N.E !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie tak daleko ustali się jakieś eskowe spotkanie :wink: można pokombinować coś z domkami :wink:

Opublikowano

Zeby mi żona nie SAPAŁA to nawet mozna by było tez i drugie połówki zabrać...z tym ze nie wiem jak to w praktyce bedzie wyglądało :P

Opublikowano

Jestem za! :)

Opublikowano

Jeśli dobrze wyczytałem, to szukasz 19". Mam na sprzedanie 19" RS6 C5 ze świeżym lakierem (czarny chrom - grafit z dużym połyskiem). Malowane w tym sezonie, niestety musiałem wysłać opony na reklamację i nie wiem jak ją rozpatrzą... więc sprzedaję auto na 18".

Opublikowano

Jeśli dobrze wyczytałem, to szukasz 19". Mam na sprzedanie 19" RS6 C5 ze świeżym lakierem (czarny chrom - grafit z dużym połyskiem). Malowane w tym sezonie, niestety musiałem wysłać opony na reklamację i nie wiem jak ją rozpatrzą... więc sprzedaję auto na 18".

Hejka, jak pisałem na chwile obecna rozglądam sie bo z powodów finansowych pozbyłem sie 18 na kpl opon , niestety na chwile obecna moge sie tylko rozglądać ;( $$$$ nie pozwala mi na chwile obecna ale dziekuje za propozycje , jestem wdzięczny..

PANOWIE- Mortiis i Niebieski708 ,Patryk.....

Na pw wysłałem wam wiad odnośnie ewentualnego spotu....

Zastanawiam sie czy nie dać nowego tematu i zebrać większej ekipy z s4 b6 ????

Co wy na to..???

Dajcie znac co do propozycji.....

Opublikowano

Może i b7? Też chyba ich wielu nie ma ;-)

Opublikowano

Może i b7? Też chyba ich wielu nie ma ;-)

Szczegóły sie dogada :)

Opublikowano

Jestem za jak najbardziej, ale może się okazać że będzie nas 4 sztuki :P można by rozszerzyć o B7 :wink:

Opublikowano (edytowane)

Jestem za jak najbardziej, ale może się okazać że będzie nas 4 sztuki :P można by rozszerzyć o B7 :wink:

Dlatego sie zastanawiam czy nie napisać nowego tematu w zakładce zloty..., jeden z moderatorów z wawy tez sie wozi eską...

Moze jakby dodać taki temat to byłoby nas o kilka sztuk wiecej :P

Edytowane przez PrzemoS4
Opublikowano

Dlatego sie zastanawiam czy nie napisać nowego tematu w zakładce zloty..., jeden z moderatorów z wawy tez sie wozi eską...

Moze jakby dodać taki temat to byłoby nas o kilka sztuk wiecej :P

To jest dobry pomysł :)

Opublikowano

Kasę chyba powoli trzeba odkładać na wyjazd :)

Opublikowano (edytowane)

Trzeba trzeba :)

Edytowane przez Patryk1533
Opublikowano

Pany, dzis byłem w agencji ubezpieczeniowej i oc opłacałem... :(

Tak z ciekawości, który z was ile płaci za v8 ???? Pochwalcie sie...

Opublikowano

Za pierwszym razem jak byłem to za samo OC wyliczyli mi 1005zł za drugim razem powiedzieli 650 a ostatecznie zapłaciłem 520zł :) Znajomy ma podpisane umowy w wieloma firmami ubezpieczeniowymi. Wiec mysle ze to nie tak źle. Za Bmw 535d np płaciłem około 800zł nie pamietam juz dokładnie

Opublikowano

Samo OC 587 zł :wink:

Opublikowano

Jamrok temu miałem 593 zł a w tym roku dokupilem nw i coś tam jeszcze plus pakiet holowania do 150 km z autem zastępczym na weekend i hotelem na weekend jeśli coś w drodze by sie stało.... W axa direct coś takiego było i w sumie wyszło 811 zł także uważam ze z tym pakietem to nie tak duzo????

Opublikowano

Za samo OC 445 zł

Opublikowano

Rozbieżności widzę ze są nawet nawet...na przyszły rok muszę czegoś w lepszej cenie poszukać... :)

Opublikowano

U mnie samo OC 384 zł :wink:

Opublikowano

U mnie samo OC 384 zł :wink:

Ta składka rozwaliles system :)

Bana powinieneś dostać od moderatora za zaniżanie średniej :) hahahahaahaaaa

Gdzie ubezpieczasz i na jakich zniżkach ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...