Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marek Góral dobrze mówi-na drodze liczy się rozsądek ale Góral Q w zimę przy wyprzedzaniu pokonywaniu zakrętów-wjeżdzania na miejsce parkingowe itp jest bezcenne- ja mam pierwszą zimę Q i jestem mega zadowolony. nie ma porównania.

zgadzam się w 100 % :good: :good: tylko nie lubię jakiś tam kogucików cwaniaków obojętne czy w ośce czy w Q,są prawa na tym świecie których żadna technika i żadne umiejętności nie ogarną, i czasem dobrze wyjąc rękę z nocnika i stanąć na ziemi.

Tak, że jeszcze raz piszę; problemem nie jest tu napęd tylko to co w głowie niektórych siedzi.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:22_________________________________________________

Nie no chcialbym kiedys sie karnac z kozakiem twojego pokroju bo naprawde usrales sie tego Q a jak przyszlo co do czego to zaczynasz zwalac wine na sprzet, ze wiecej koni i rznac glupa ogolnie... Nie zwalaj na auto bo pisalez ze licza sie umiejetnosci ktorych podobno ci nie brakuje a kowi do ktorego chciales wystartowac (prawdopodobnie na odleglosc :>) ma jeszcze ciekawsza pozycje od mojej wiec kolego porywasz sie na ksiezyc z odkurzaczem na plecach :thumbdown:

kolego zapraszam porozmawiamy osobiście od 23 do 3 stycznia jestem na teranie :hi: :hi:

a co słów cwaniak gówno się hamuj :good: :good:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 113,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Są trzy główne rodzaje napinek na tym forum:

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

:kox:

nawet takich tematów nie czytam, bo jak widzę cwaniactwo jednego z drugim, to mnie trafia...

Opublikowano

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

nawet takich tematów nie czytam, bo jak widzę cwaniactwo jednego z drugim, to mnie trafia...

:decayed:

Opublikowano

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

życie to nie bajka nie głaszcze Cię po jajkach :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:

Opublikowano

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

życie to nie bajka nie głaszcze Cię po jajkach :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:

co nie znaczy, że mi je urywa :gwizdanie:

Koniec OT.

Opublikowano

kolego zapraszam porozmawiamy osobiście od 23 do 3 stycznia jestem na teranie :hi: :hi:

Z pewnoscia sie zobaczymy :hi::wink4:

koniec OT

Opublikowano

to ponagrywajcie jakieś filmiki, pośmiejemy się może :kox:

ja bym coś nagrał ale nie ma po co :decayed:

ręczny w golfie dopiero zaczyna działać, a okładziny w bębnach się kończą :gwizdanie:

Opublikowano

może przejdzie na pw-to nie temat co lepsze[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________to może jak się parkuje w kopercie :polew: :polew: :tongue4:

to ponagrywajcie jakieś filmiki, pośmiejemy się może :kox:

ja bym coś nagrał ale nie ma po co :decayed:

ręczny w golfie dopiero zaczyna działać, a okładziny w bębnach się kończą :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie, przestańcie się napinać, Ty Góral jedź w góry z kimś kto ma Quattro, zobaczysz po co ktoś wymyślił ten napęd

ale faktem jest że ktoś myśli sobie "mam quattro, mogę wszystko" NIE, "masz quattro, możesz więcej" tyle :hi:

Opublikowano

Panowie, przestańcie się napinać, Ty Góral jedź w góry z kimś kto ma Quattro, zobaczysz po co ktoś wymyślił ten napęd

ale faktem jest że ktoś myśli sobie "mam quattro, mogę wszystko" NIE, "masz quattro, możesz więcej" tyle :hi:

:good:

Opublikowano

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

Zapomniałeś dodać 1.9 vs 2.5 :)[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 01:26_________________________________________________Góralu, rozsądnie piszesz ale nie rozumiem dlaczego Cię to tak denerwuje, że chłopakom się przyjemnie jeździ z napędem Quattro. Mając 27 lat człowiek powinien chyba mieć już troszkę dystansu do tego co piszą inni, a Ciebie szlag trafia bo koledzy faworyzują swoje napędy, zastanów się nad tym :) Ja mam 34 lata i lubię pokazywać na ulicy przewagę mojego napędu zimą i wcale się z tym nie kryję ani nie uważam to za powód do krytyki. Lubię ruszyć z kopyta spod świateł patrząc w lusterko jak inni zostają w tyle. Lubię wyprzedzać powolne kolumny pojazdów i cieszę się z tego powodu że napęd Q mi na to pozwala. Czy to źle??, że człowiek cieszy się z tego co ma? Poza tym ten wątek właśnie po to powstał, żeby opisywać własne wrażenia z jazdy Quattro zimą :)

Dla wszystkich, którzy się wkurzają tak jak Góral proponuję stworzyć wątek "Lato, lato, czyli na co komu FWD" Tam będziecie mogli zmieszać nas z błotem a my dostaniemy szczękościsku z tęsknoty za zimą... ;)

:hi:

Opublikowano

powinien byc tytul.. lato, suchy asfalt, dobre opony...czyli na co komu FWD :kox:

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy się wkurzają tak jak Góral proponuję stworzyć wątek "Lato, lato, czyli na co komu FWD" Tam będziecie mogli zmieszać nas z błotem a my dostaniemy szczękościsku z tęsknoty za zimą... ;)

"Lato, lato, czyli na co komu FWD skoro Q i tak jest lepsze" :polew: :polew: :polew:

Taki żarcik :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

diesel vs. benzyna

sedan vs. avant

Q vs. ośka

Zapomniałeś dodać 1.9 vs 2.5 :)[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 01:26_________________________________________________Góralu, rozsądnie piszesz ale nie rozumiem dlaczego Cię to tak denerwuje, że chłopakom się przyjemnie jeździ z napędem Quattro. Mając 27 lat człowiek powinien chyba mieć już troszkę dystansu do tego co piszą inni, a Ciebie szlag trafia bo koledzy faworyzują swoje napędy, zastanów się nad tym :) Ja mam 34 lata i lubię pokazywać na ulicy przewagę mojego napędu zimą i wcale się z tym nie kryję ani nie uważam to za powód do krytyki. Lubię ruszyć z kopyta spod świateł patrząc w lusterko jak inni zostają w tyle. Lubię wyprzedzać powolne kolumny pojazdów i cieszę się z tego powodu że napęd Q mi na to pozwala. Czy to źle??, że człowiek cieszy się z tego co ma? Poza tym ten wątek właśnie po to powstał, żeby opisywać własne wrażenia z jazdy Quattro zimą :)

że tak powiem prawie zgadłeś :tongue4: mnie tam nie złości napęd Q bo tak na prawdę jutro można mieć oskę po jutrze Q każdy ma co chce :naughty: a może taż mam Q :gwizdanie: nikt z nas o sobie nic nie wie a więc

ps w d*pie mam napędy :polew: :polew: :polew: pełen relax co nie zmienia faktu że fajnie się z wami pisze :polew: :polew:

Opublikowano

Nie ma sie co napinac :cool1: moze troche to wszystko poszlo za daleko al;e i tak czekam na koniec grudnia :wink4:

ps w pupie mam napędy :polew: :polew: :polew: pełen relax

Do tego sie przylacze :pali:

Opublikowano

Dobrze się was czyta :decayed:

Ja powiem wam tak: Quattro czy nie, jedziesz wolno to zjedź na lewy pas! :hi:

Opublikowano

Panie my tu najlepsze show robimy :kox: :kox:

Co tam w poznaniu może na sylwka wpadne :decayed:

Opublikowano

W poznaniu biało biało :kox: ale mnie to nie przeszkadza :wink4:

Tylko tacy co lewym pasem 40km/h i hamują bez powodu,,, :thumbdown:

Opublikowano

W poznaniu biało biało :kox: ale mnie to nie przeszkadza :wink4:

Tylko tacy co lewym pasem 40km/h i hamują bez powodu,,, :thumbdown:

Poznań fajne miasto czasem bywam w okolicy widłakowej naramowickiej.

A ci co, co 50 metrów sprawdzają czy ślisko mogą humor popsuć ale co dam :dance2: :dance2:

Opublikowano

Na lewy? :mysli: