MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: mnie tam łezka za Q się nie kręci ale jak by mi ktoś subarke dawał to już co innego :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 nie pogardziłbyś??? :polew: :polew: razem macie u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: mnie tam łezka za Q się nie kręci ale jak by mi ktoś subarke dawał to już co innego :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 FWD też da rade ! ja wam jeszcze pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 FWD też da rade ! ja wam jeszcze pokaze hamuje takk samo a w zimie o to przede wszystkim chodzi, żeby się zatrzymać przed czyjas d*pą a nie pierwszym ze świateł ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 W wawie mocno sypie, także można już szaleć :] Dodatkowo w poniedziałek ma być jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 W wawie mocno sypie, także można już szaleć :] Dodatkowo w poniedziałek ma być jeszcze lepiej kurde jak ja już po kilku browarach to śnieg zaczął padać. pojeździłbym sobie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 jutro pośmigasz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wrzućcie jakieś foty z upalania a nie pitolicie bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 z zeszłego roku mogę Ci linka wrzucić, :> :> :> z tego to jeszcze za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;( rezaj szybko rezaj :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a u mnie tak ładnie już napadało a ręczny nie nadaje się do zabawy ;( rezaj szybko rezaj :kox: chyba nic z tego. bębny by trzeba wymienić i zrobić ogólny przegląd tylnych hamulców. bo przód jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny Morderca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja tam myślę że tej zimy już do końca załatwię zawieszenie amorki i i ręczny Morderca... będzie okazja na wiosnę powkładać troszkę nowych części :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Audi quattro 25 aniversario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Haa ! dzisiaj spadło tyle śniegu że w końcu mogłem sie pobawić na parkingu pod Lidlem wypasik jutro wieczorem może filmik zmontuje z jakiś wrażen niestety bez Q, ale ręczny działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ręczny, ręczny. Nie ma to jak Quattro. W Stolicy też się rozpadało i w końcu można się pobawić. :> :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ręczny, ręczny. Nie ma to jak Quattro. W Stolicy też się rozpadało i w końcu można się pobawić. :> :decayed: jak sie nie ma Q to dobry i ręczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi