Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak szpery w avensis ma duze znaczenie.clio ma i idzie mu to dobrze

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Toyota AE86 miała 120 KM i była drift kingiem wśród samochodów więc się da, ale wszystko zależy od kierownika

Opublikowano

Toyota AE86 miała 120 KM i była drift kingiem wśród samochodów więc się da, ale wszystko zależy od kierownika

Ale waga(970kg) to 2/3 tego avensisa (1230) według wikipedii i krótsze nadwozie

Opublikowano

było o RWD a nie FWD[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 23:20_________________________________________________

mysle że mało który tak RWD pociagnie płynnie po mieście po mokrej nawierzchni autem które ma zaledwie 120km :gwizdanie: jak ten avensis

Opublikowano

było o RWD a nie FWD[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 23:20_________________________________________________

mysle że mało który tak RWD pociagnie płynnie po mieście po mokrej nawierzchni autem które ma zaledwie 120km :gwizdanie: jak ten avensis

:embarrassed:
Opublikowano

Drifterzy, oglądacie może TVN24?

Robią awanturę :doh1:, że w Olsztynie kolesie jeżdżą autami po jeziorze zamarzniętym na 40cm :kox:

Zamiast propagować możliwość bezpiecznego poślizgania się to już naściągali całe rzesze policji, sprawa do sądu itd...

:facepalm:

[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 15:38_________________________________________________http://www.tvn24.pl/0,1734257,0,1,ryzykuja-zycie-jezdzac-po-lodzie,wiadomosc.html

Opublikowano

Ta czerwona Mazda z reportażu to auto kumpla - 323gtx 4wd turbo 190km :). Niby zapraszał przez tel ale od czasu jak z tonącego auta spieprzałem(też 30-40cm lód ale trafiliśmy kołem na przerębel) na lód nawet nie wchodzę :)

Opublikowano

Drifterzy, oglądacie może TVN24?

Robią awanturę :doh1:, że w Olsztynie kolesie jeżdżą autami po jeziorze zamarzniętym na 40cm :kox:

Zamiast propagować możliwość bezpiecznego poślizgania się to już naściągali całe rzesze policji, sprawa do sądu itd...

:facepalm:

[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 15:38_________________________________________________http://www.tvn24.pl/0,1734257,0,1,ryzykuja-zycie-jezdzac-po-lodzie,wiadomosc.html

pier**la głupoty, 100 razy bardziej niebezpiecznie jest na ulicach niż na takim lodzie

we wtorek byłem na u siebie na Kaszubach, tam sie z kolei nie pierd....olą tylko jezdzą tym:

http://www.panzerpunkt.info/artykuly/zlot_2003/23_skot.jpg

Opublikowano

He, he, no wujek, to miałeś mocne doznania... :tongue4:

U mnie na stawie (kujawy) lód ma min 30cm, na podliskim jeziorku aż gęsto od quadów, więc na mazurach gdzie był dużo większy mróz kilka nocy z rzędu, a w dzień tyle co w nocy w pozostałych regionach - nie bałbym się wjechać na lód, a zabawa najlepsza z możliwych :naughty:

Co innego na pomorzu ten suv. Cieńszy lód, dużo cięższe auto + 4 osoby :thumbdown:

Opublikowano

Kolego na pomorzu termometry w poniedziałek rano pokazały -40stopni

komunikacja zamarła, pierwszy raz od wielu, wielu lat poczyłem jak "coś" dziera mi portki z d....y

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Jak zwykle przesadzasz... :cool1:

Opublikowano

Jak zwykle przesadzasz... :cool1:

niestety, nie

dostałem tez fote od Kolegi z oddalonego 3km od Słupska Redzikowa, -35 stopni

zaraz wkleje foto[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 21:40_________________________________________________proszzzzzzzz.....

a1e13285951c0896.jpg

Opublikowano

niezle mrozy

odnosnie quattro, mega zaluje ze mam tylko 1/2q hehe.

chociaz i bez 4wd mozna posmigac, dzis wlasnie na krzywym w olsztynie smigalem z kumplami i lecielismy z kumplem we czworke w almerze 1,4 i gosc w lancerze evo V nie mogl nam odejsc, co wiecej jak go wyprzedzilismy to potem pol okrazenia toru byl w plecy po kilku kolkach:)

a co do tej policji u nas i sztucznego bicia piany to bodajze przedwczoraj tajniaki zajechali fiate bravo, pobajerowali troche z typem od focusa rs, poczym policjant wsiadl na miejsce pilota i kilka rund po jeziorze z chlopakiem od rs'a zrobil :decayed:

Opublikowano

W niedzielę sprawdziłem u siebie grubość lodu i się zdecydowałem :decayed:

Żebym był bardziej czasowy i mróz jeszcze trogchę potrzemał to w najbliższy weckend można by ustawić jakiś tor przzeszkód i dopiero by była zabawa :wink4:

Opublikowano

policja w Olsztynie nie karze za jazdę po lodzie tylko za dojazd do jeziora przez las i plaże bo to podobno niezgodne z prawem ,acha no i można dostać mandacik 500 zyli za to że narażasz na niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia pasażera -więc trzeba smigać samemu :wink4:

Opublikowano

Jak jest grubość lodu koło Budapesztu?

Ile waży hummer z kilkoma pasażerami?

:cool1:

Opublikowano

Trzeba ździebko pomierzyć i pomyśleć zanim się wjedzie :decayed:

Na zalewie było miń 40 cm lodu i temp przez parę poprzedzających dni ok -20 nocą :cool1:

Opublikowano

dzisiaj jezdzilem moim Q i dla porownania zony Yarkiem troche po terenie, dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy warto doplacic do Q powiadam ze warto!

Opublikowano

święte słowa :wink4:

warto :good: