Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz asymetryczne :wink:

Bridgestone Blizzak LM30 195/65 R15 91 T. Opony Bridgestone . Oponeo.pl

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

Widocznie źle szukasz :whistling:

Dunlop SP Winter Response 195/65 R15 91 T. Opony Dunlop . Oponeo.pl

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tutaj masz asymetryczne :wink:

Bridgestone Blizzak LM30 195/65 R15 91 T. Opony Bridgestone . Oponeo.pl

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

Widocznie źle szukasz :whistling:

Dunlop SP Winter Response 195/65 R15 91 T. Opony Dunlop . Oponeo.pl

THX :decayed:

Opublikowano

Na większości stron wyskakiwał mi dziwny profil opony bo np 70 lub 80....:kwasny:

Opublikowano
Wystarczyło ESP w AMG wyłączyć, ja 2 dni temu uratowałem znajomą co C klassą podjechać nie mogła pod lekkie wzniesienie

na tej górce to nic nie dało

rzucało nim jak Żydem po pustym sklepie

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

qurwa, jutro sobie nie pojezdze :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

zdechł mi przekaźnik na obudowie filtra powietrza

i nie pali mi na drugi cylinder, FUUUUUUUCK !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

u mnie zaczęło sypać, oby tak do rana sypało :banan:

Opublikowano

A ja jestem po dwóch dniach baaardzo przyjemnych ślizgawek:kox: Naprawdę fajna zabawa i xDrive'a jest cholernie ciężko wyprowadzić z równowagi po maksymalnym wyłączeniu kaganców:decayed:

Nie wiem, jak się lata A4 z quattro, bo miałem jedynie okazję A6C6 polatać co zima, a to wielka krowa i nic w niej nie czuć, ale BMW składa się ślicznie w zakręty i daje się prowadzić jak po sznurku:grin:

Jak to pisał Sobiesław Zasada - FWD i machanie ręcznym to takie "sztuczki jarmarczne":thumbup1: AWD to dopiero zabawa - tylko gaz, kierownica i ogień - same naturalne odruchy:kox::naughty:

Opublikowano

dokladnie... ujezdzam fabie i a4 Q... jak sie czlowiek do 4 lap przyzwyczai to jazda na recznym fabia to jakis zart...

Opublikowano

dzisiaj wbijam na facebook a tam kumpel mi takie coś wrzucił:

389b34d090f394afbff09b20613c9e59_original.jpg?1355070333

xD

a tak apropo - od soboty wieczór GoFL stał przez niedzielę i dziś rano nawet się nie zachłysnął :P

ogólnie ostatnio tankuję na BP i nie dosyć, że cenowo jest co raz lepiej, to wydaje mi się, że na jakoś paliwa narzekać nie można :P dziś po 5.54 lałem xD

Opublikowano

no mi niestety w tym roku nie jest dane upalać quattro, ale nie ubolewam jakoś strasznie bo sylwestra w Krynicy mi odwołali..

na pocieszenie kupiłem sobie omegę mv6 w manualu do ktorej dostałem opony z kolcami, odziwo dobrze sobie to radzi:naughty:

Opublikowano

Widzę dobry wątek tu jest :)

Miłego odbioru :wink:

I czekamy na więcej śniegu i lepsze warunki :banan:

Opublikowano

ryjeks - szeroko coś CI się latało:kox: Rowek też prawie zaliczyłeś kilka razy:naughty: gdzie Wy macie takie ładne zakręty bez ruchu publicznego? Ładnie można latać bokami na takich wirażach:thumbup1:

Opublikowano

Szacunek dla kierownika, co to za okolica???

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano

ładnie ładne, cholera no tak bardzo chciałbym Quattro... :(

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Moja pierwsza zima z Q dziś trochę polatałem po parkingu ale lipa bo tam sam lód prawie :kwasny: Czekam na więcej śnieg i trzeba jakieś wiochy poszukać :naughty: Dajcie jakieś rady rady dla świeżego kierownika Q bo zawsze tylko na ręcznym :jerk::decayed:

Opublikowano

naucz sie podcinac auto lewa noga ,lub najlepiej lapa ,rybki w Q nie stopsuj nie sprawdza sie , a poslizg i kierunek reguluj gazem ,nie boj sie krecic wysoko i do konca a,kierownicy uzywaj w minimalnym stopniu :kox:

Opublikowano

wchodząc w zakręt nie dawaj gazu bo pojedziesz prosto na skreconych kołach, albo go podcinasz przed zakretem, albo jak juz auto zacznie skręcac dajesz gazu i ładnie wychodzisz ślizgiem:naughty:

Opublikowano

A to prawda że nie zaleca się użycia ręcznego gdy auto jest na biegu? Niech popada śnieg to będziemy się uczyć :naughty:

Opublikowano

tylne koła zablokujesz tylko na wcisnietym sprzegle

w Q zapomnij że masz ręczny :decayed: