Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja miałem sobie polatać, śniegu napadało dosc dobrze, to chory siedze:doh: i tak se polatałem:facepalm:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zima juz zawitala to i poslizgi tez sie pojawiaja:decayed:

jak panowie w waszych miastach policja reaguje na zimowe zabawy np. na parkingach marketow bocznych uliczkach czy innuch wiekszych placach?

u mnie jest wieeeeellllki parking pod realem gdzie nawet 1/5 nie jest zajeta przez auta :wink: mozna troche sie uslizgnac heh ale czasami policja robi naloty i grozi mandataki 500zl

czasem jakies bmw na krawezniku sie zatrzyma i placza ze kola sie pod auto schowaly heh

Opublikowano

Pany only quattro:banan:ludzie sie zala ze pod gorke nie moga wjechac:grin: a ja tne jak niby nigdy nic:decayed:

Opublikowano

no -18* dowaliło u mnie :D ciekawe jak klekot odpali :D kumpel już zdążył auto rozwalić o północy -_-

Opublikowano

Tdi pali jak głupie :decayed:

Opublikowano

no mam nadzieję, że i u mnie tak będzie :D

Opublikowano

no ja szaleje na parkingu pod tesco i nic nikt nie mówi policji też nigdzie nie widać może ich zasypalo he no a mandaty muszą być w końcu mamy na nie budżet w państwie.

Opublikowano

dzisiaj miałem fajna przygodę

jadąc do znajomych musiałem wjechac pod dosyć stromą górkę

w połowie górki stał merc CL63 :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

ani w przód ani w tył, w koncu stanął w poprzek jezdni

podjechałem i zapytałem czy gośc ma linke to go wciągnę

a jego baba wyjechała na mnie z jadaczką:

".... że co ja sobie wyobrażam, to jest mercedes AMG..." :facepalm:

- poczekam, myślę sobie....

nazjezdzało sie aut i wszyscy stoją, ja stoje oparty o auto

i czekam aż gościa zaczną yebać....

10 minut czekałem, ludzie zaczęli sie wqurwiac bo to

jedyny wjazd/wyjazd osiedlowy

a gość z babą siedzą w aucie jak gdyby nigdy nic

i napierd....alają przez komórki, przyszedł do mnie jakis młody

koles i pyta co sie dzieje, ja mówie że czekam do wiosny :polew:

kolo poszedł do faceta, nawrzucał mu ch....i, facet

cos sapał i o mało nie doszło do rękoczynów :facepalm::facepalm::facepalm:

aut nie mozna było cofnąc bo kolejka spora sie zrobiła

no i juz 3 autobusy stały a śnieg napie....alalalalalalala

w koncu gość przyszedł do mnie i z fochem mówi:

- no to niech mnie pan wyciągnie....

- wyciągnę pana ale nie za frajer, bo teraz mi chęci odeszły

na pomoc :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

wqrwił sie i wsiadł do auta, za chwilę przyniósł mi 50 dych

- za tyle to nawet silnika nie właczam - mówię gościowi.....

myślałem że trupem padnie i mówi że więcej mi nie da

bo to tyle nie jest warte :polew::polew::polew::polew::polew:

a ja do niego mówie że do tego jego merca to nie chciałbym

teraz nawet nasrać bo tyle jest wart co nic i niech sie buja z tymi groszami

w koncu ktos przyniósł linke i wyciągnałem

kibla AMG wartego 300000zł, swoim trupem za 15000zł :facepalm::facepalm::facepalm:

kasy nie wziąłem bo i tak nie wypadało

a smiechu było do zayebania

Opublikowano

devastation

mialem podobny przypadek ale ja bylem ojca subaru justy 4x4 takie male cos jak punto:decayed:

gosciu sie zawiesil na zaspie na wyjezdzie z parkingu na zaspie po plugu heh podjechalem do niego on siedzial w mustangu gt :grin: cala akcja w karpaczu gosciu odjebany jak na wesele i chyba bal sie z auta wyjsc zeby butow nie ubrudzic. zapytalem czy go wyciagnac z tej zaspy? gosciu popatrzyl na subaru na mnie znow na subaru i chyba sie zasmial ironicznie:facepalm: mowie zeby sie tak nie patrzyl tylko gdzie ma hak bo ja tez chce na ten parking wjechac heh podczepilem wlaczylem 4wd i nie trwalo to 5sek

gosciu byl w szooooku:shock3: ze taka mala zaba pociagnela bydlaka heh

Opublikowano

to jest wlasnie polska rzeczywistosc.. mysli ze ma AMG za 300000 zl to jest bogiem.. a tu tylko sniegu napada i juz stoi.. i jak czlowiek chce pomoc to jeszcze Cie zje*bia.. ja bym w zyciu mu nie pomogl.. powiedzialbym mu ze po helikopter sobie niech zadzwoni..

Opublikowano

Pięknie dziś rano

krajo.jpg

Opublikowano

Mało tam u was sniegu w poznaniu, u nas na lubelskim juz lepsza zima, tylko ulice główne czarne, a tak wszedzie mozna boczkiem boczkiem:naughty: odbiłem sobie własnie za piatek:kox:

Opublikowano

Wystarczyło ESP w AMG wyłączyć, ja 2 dni temu uratowałem znajomą co C klassą podjechać nie mogła pod lekkie wzniesienie ;)

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano

u mnie nie dość że drogi boczne wszystkie białe to i w centrum na mieście ciężko się jeździ,zresztą moje miasto jak nie miasto:decayed:ja dzisiaj z rana przed pracą na parkingu dla tirów a nie jest mały poszalałem kaleką,w alumy śniegu nabiłem że pełne były ale fot nie stety nie mam bo i ciemno i nie było komu robić,skąd kowi jesteś dokładniej?

Opublikowano
u mnie nie dość że drogi boczne wszystkie białe to i w centrum na mieście ciężko się jeździ,zresztą moje miasto jak nie miasto:decayed:ja dzisiaj z rana przed pracą na parkingu dla tirów a nie jest mały poszalałem kaleką,w alumy śniegu nabiłem że pełne były ale fot nie stety nie mam bo i ciemno i nie było komu robić,skąd kowi jesteś dokładniej?

Ryki, dziura po drodze z lublina do warszawy, wczoraj w nocy główna 17ka była biała:naughty:

Opublikowano

ale nie jest najgorzej,codzienie do mnie zjeżdża po kilka tirów z całej polski więć relacje mam na bieżaco i ich miny nie są pocieszone,mówią że wszędzie to samo,ale jakoś i tak drogowcy sobie radzą ale zaraz będą krzyczeć że kasy brak,

a znasz może shellaha z coupety czerwonej?

Opublikowano
ale nie jest najgorzej,codzienie do mnie zjeżdża po kilka tirów z całej polski więć relacje mam na bieżaco i ich miny nie są pocieszone,mówią że wszędzie to samo,ale jakoś i tak drogowcy sobie radzą ale zaraz będą krzyczeć że kasy brak,

a znasz może shellaha z coupety czerwonej?

tak artek:wink: nawet do klasy w technikum z nim chodziłem kiedyś, on ma gdzieś tam w Twoich stronach dupe:decayed:
Opublikowano

chopaki jeździ ktoś z was na oponach asymetrycznych w napędzie Q w 15" ?

Opublikowano

Ją mam i letnie i zimowe i bez problemu, z tym że 16 i 17 cali

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Opublikowano

pytam bo nie moge nigdzie znalesc rozmiaru 195/65/15 jesli chodzi o asymetryczne :/ ale spoko moze poprostu źle szukam :decayed: