strzala_123 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam jestem juz troszke na tym forum ale dopiero dzias postanowiłem zaprezentować moje cztery kółeczka. Autko posiada w standardzie: 4 x AirBag Elektryczne szybki - przód Elektryczne lusterka Klimatronic Wykończenie karbon Dołożyłem do wnętrza: Zmieniłem licznik na 6 zegarów Założyłem obwódki chromowe na zegary obszyłem kiere skórką zmieniłem wytarty mieszek zmiany biegów podświetlanie nóg kierowcy i pasarzera oczywiście na czerwono radyjko mp3 + USB Pionier DEH-5000 + pilot na kierownicy (radyjko całe podświetlanie oczywiscie współgra kolor red :>) radyjko CB Uniden 510 PRO XL + Hustler 100 pokrowce szyte na miare + maty na przednie siedzenia (wiem że wiekszosc bedzie to krytykowac ale nie dawalem rady z jasna tapicera ciagle plamy) temperatura w liczniku Zewnątrz: narazie jeszcze kapsle beda fajne aluski 17"steczki listwy chrom obwodki szybek czarne szybki tył koncówka sportowa tłumnika przyciemniane boczne kierunki w błotniku żarówki Philipsami Blue Vision i oczywiście zdiolem znaczek 1.6 W planach: 17" aluski czarno srebrne podłokietnik Poniżej zaprezentuje pare fotek mojej audiczki. A wogóle jestem ciekaw czy dużo jest takich kolorków audi bo przyznam sie ze tylko moja widzialem o takim kolorze i nie wiem nawet co to za kolor, jasny brązowy? kawa z mlekiem? szczególnie gdy sie sciemnia trudno poznac co to za kolor. Zegary Radyjko pilot i skorka na kierownicy Wnętrze I wygląd z zewnątrz: Piszcie i krytykujcie :gwizdanie: for ever
otis8 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 całkiem ładnie.. tylko szybko likwiduj te ''piekne''-kapsle
august Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ładne audi, super kolorek. Daj lepsze zdjęcia kiery! - kołpaki out!
strzala_123 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 kapsle zdejme ale dopiero na wiosne a jest tu ktos na forum z takim kolorkiem audiczki?? bardzo mnie ciekawi bo jeszcze nie widzialem takiego na innym aucie, ciekawe ile takiego kolorku wyszło?
hiena Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 ile za obszycie kierownicy zapłaciłeś?
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Kapsle paskudne , końcówka paskudna ... jak przyciemniać szyby to wszystkie i delikatnie Kolor ładny Podświetlenia na czerowono całego wnętrza .. dobre ..ale w calibrach Rozumiem , że ramki wokół szyb to taśma przylepna ? Dobra fela , dobra gleba ..dobre lampy przód ( z zenonem ) i tył ..i panie ..juz furka kozak Nie trza pudrować powietleniami ect.
Krzychu88 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Lampki z przodu wymien koncowke, no i jakies kolka ladne, kolorek super malo takich bylo
otis8 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 kolorek z A8 rzeczywiscie żadko spotykany
strzala_123 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 kupilem na allegro skórke w jednym kawałku za 30 pare złotówek, posadziłem mame za kierą z igiełką i zrobiła kawał dobrej roboty, nawet nieźle wygląda
hiena Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 kupilem na allegro skórke w jednym kawałku za 30 pare złotówek, posadziłem mame za kierą z igiełką i zrobiła kawał dobrej roboty, nawet nieźle wygląda A to prawdziwa skóra czy coś sztucznego jeśli możesz podaj linka do tego sprzedawcy. Pytam ponieważ widziałem kiedyś coś takiego u kumpla i raczej było to skóro podobne niż skóra.
pablo_9 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ciekawy i niespotykany kolor auta i znajomy mi silnik Dobrze wykonane chromowe obwódki szyb, poza tym jak założysz ładną felgę to będzie
wustyle Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 no te neonki ekstra, mozesz smialo pakowac na auto reklame agencji towarzyskiej
strzala_123 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 A to prawdziwa skóra czy coś sztucznego jeśli możesz podaj linka do tego sprzedawcy. Pytam ponieważ widziałem kiedyś coś takiego u kumpla i raczej było to skóro podobne niż skóra. tu masz link do gościa od którego wziołem i to jest prawdziwa skórka http://allegro.pl/item464981736_pokrowiec_na_kierownice_ze_skory_wysoka_jakosc.html no te neonki ekstra, mozesz smialo pakowac na auto reklame agencji towarzyskiej bardzo śmieszne, włączam to jak potrzebuje coś znaleźć w aucie w nocy
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Dobrze wykonane chromowe obwódki szyb Jesli to jest taśmowy szajs ...to poproś kolegę Frania o fotki jego " uszczelek" ..ładnie sie zdezelowały ..i nadają sie tylko do odklejenia [br]Dopisany: Październik 27, 2008, 01:02:39 _________________________________________________ bardzo śmieszne, włączam to jak potrzebuje coś znaleźć w aucie w nocy To nie lepiej białe ?
wustyle Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 a nie lepiej latarka se przyswiecic??
strzala_123 Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 Dobrze wykonane chromowe obwódki szyb Jesli to jest taśmowy szajs ...to poproś kolegę Frania o fotki jego " uszczelek" ..ładnie sie zdezelowały ..i nadają sie tylko do odklejenia [br]Dopisany: Październik 27, 2008, 01:02:39 _________________________________________________ bardzo śmieszne, włączam to jak potrzebuje coś znaleźć w aucie w nocy To nie lepiej białe ? nie bo lubie czerwony kolorek
nomek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 co się go czepiacie? każdy ma swój gust... ja też coś takiego zrobię ale na inny kolor... niebieski
august Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 co się go czepiacie? każdy ma swój gust... ja też coś takiego zrobię ale na inny kolor... niebieski No tak, ale zakładamy że skoro ma a4 to ma klasę i gust jak większość z nas. Takie diodki zajeżdżają remizą. Nie powiem o niebieskich... Gdyby były czerwone lub białe i zapalały się tylko na pół minuty po wyłączeniu zapłonu to jeszcze...
strzala_123 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 co się go czepiacie? każdy ma swój gust... ja też coś takiego zrobię ale na inny kolor... niebieski dokladnie kolega ma racje kazdy ma swoj gust, a czerwone sa dlatego zeby komponowaly sie z reszta czyli na czerwono. :>
szybki34 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Niespotykany kolor, tak jak mój listwy oryginalne czy nie - zdobią autko, końcówka i podświetlenie dla mnie może być.
Rekomendowane odpowiedzi