DanielMod Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 23 minuty temu, golden87 napisał: A jak swiecenie przy tych czarnych odblysnikach, nie swieci gorzej? Bi-xenon wiadomo nie ma różnicy, kierunek delikatnie słabiej, dzienna i postojowka na soczewce i też jest luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Codziennie jakiś mod jak mówiłem wpadły customowe pierwsze próbne kratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 11 godzin temu, danielstol napisał: postojowka na soczewce i też jest luks Co to z postojówka na soczewce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 15 minut temu, Rabbi napisał: Co to z postojówka na soczewce? Normalna W5W Led z soczewka z przodu która skupia światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jak ja uwielbiam te pyski w B7 Miodzio wyszły ciemne lampy z tą ramką i srebrnym znaczkiem teraz chyba jeszcze te przednie rury dolotowe za kratkami pasowałoby też psiknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Jak ja uwielbiam te pyski w B7 Miodzio wyszły ciemne lampy z tą ramką i srebrnym znaczkiem teraz chyba jeszcze te przednie rury dolotowe za kratkami pasowałoby też psiknąć Tutaj jeszcze myślę czy tak robić Zobaczę przemysle. Czas też odłożyć kasę na mocniejsze szpryce żeby kunia doszło trochę. Na razie zamówiłem nowe opony bo ContiSportContact5 już się skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Też myślę uważam ze dolot powinien być pryśnięty w tedy będzie full bandzior z przodu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Z ciekawostek wpadają na przód oponki Semi-slick kolega ma i trakcja jest spoko więc zobaczymy póki nie ma jeszcze Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Kurde dzieje się tu ostatnio Mody jak najbardziej na plus, może na przyszłym Illegal Mielec się złapiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, mateusztbg napisał: Kurde dzieje się tu ostatnio Mody jak najbardziej na plus, może na przyszłym Illegal Mielec się złapiemy Następny spot w Mielcu gdzieś w maju to zapraszam Będzie okazja pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Syron Street Race już na b7. Powiem tak trakcja jest dużo lepsza niż na ContiSportContact5 klei luks jak się zagrzeje za to trochę głośna mi nie przeszkadza bo i tak mam przelot Zobaczymy na deszczu jak będzie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witaj Daniel, Ciekawe te Syrony! Napisz pls skąd je brałeś i jaka cena? Dzięki z góry! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 9 minut temu, black4 napisał: Witaj Daniel, Ciekawe te Syrony! Napisz pls skąd je brałeś i jaka cena? Dzięki z góry! Pozdrawiam Siemka Brałem z Oponeo 306 zł sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frond Side Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) 52 minuty temu, danielstol napisał: Syron Street Race już na b7. Powiem tak trakcja jest dużo lepsza niż na ContiSportContact5 klei luks jak się zagrzeje za to trochę głośna mi nie przeszkadza bo i tak mam przelot Zobaczymy na deszczu jak będzie.. jak będziesz miał jakieś wady i zalety tych opon to pisz ciekaw jestem jak się spisują przy codziennym użytkowaniu Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Frond Side txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Elegancko teraz wyglada ten FMIC i te kratki a nie taka partyzantka jak u mnie... (choć już rurki czarne nie zielone dzięki Maniusiek28 ) Jesli chodzi o typowo hardcorowa opone na 1/4 mili w dobrym budzecie to polecał Race GC ale to juz w ogole nie nadaje sie do jazdy na codzien... Moim zdaniem i tak z opona odważnie, ale dawaj to quattro chce zobaczyć jakie beda Twoja odczucia i czy nie bedzie mocy brakowac, bo wczesniej jezdzilem podobnej mocy ośka (passat) i teraz mi sporo brakuje... ciekawy jestem czy to kwestia mojej stosunkowo małej turbiny (w pasku mialem gtb2260vk) czy to ta skrzynia i dyfer z 3.0 TDI zrobia robote.... No i ta kwestia tej skrzyni 3.0, czy tak pasuje jak mowią i kwesti dwumasu jak bedzie znosil takie moce. W Twoim wypadku gdyby dwumas sie srał, jest opcja jeszcze customowego jednomasu patrząc na poziom modów, to skoro przelot znosisz to i pewnie to by uszło. Znajomy ma taki jednomas, ale czeka az jego dwumas skonczy zywot i wtedy wsadzi to bede wiedzial jak to hula. Sledze temat zaciekawieniem bo dużo sie dzieje, i powiem szczerze, ze nie moge się doczekać az wpadnie te quattro i może jakieś HF50/80 bo jak ogarniesz to wszystko i zagra to pięknie to chyba nie odpuszcze i pomysle albo o 2060vklr albo 2260vklr.... ;-) ew.... 2060vklr + cnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 W dniu 23.04.2018 o 18:36, golden87 napisał: Elegancko teraz wyglada ten FMIC i te kratki a nie taka partyzantka jak u mnie... (choć już rurki czarne nie zielone dzięki Maniusiek28 ) Jesli chodzi o typowo hardcorowa opone na 1/4 mili w dobrym budzecie to polecał Race GC ale to juz w ogole nie nadaje sie do jazdy na codzien... Moim zdaniem i tak z opona odważnie, ale dawaj to quattro chce zobaczyć jakie beda Twoja odczucia i czy nie bedzie mocy brakowac, bo wczesniej jezdzilem podobnej mocy ośka (passat) i teraz mi sporo brakuje... ciekawy jestem czy to kwestia mojej stosunkowo małej turbiny (w pasku mialem gtb2260vk) czy to ta skrzynia i dyfer z 3.0 TDI zrobia robote.... No i ta kwestia tej skrzyni 3.0, czy tak pasuje jak mowią i kwesti dwumasu jak bedzie znosil takie moce. W Twoim wypadku gdyby dwumas sie srał, jest opcja jeszcze customowego jednomasu patrząc na poziom modów, to skoro przelot znosisz to i pewnie to by uszło. Znajomy ma taki jednomas, ale czeka az jego dwumas skonczy zywot i wtedy wsadzi to bede wiedzial jak to hula. Sledze temat zaciekawieniem bo dużo sie dzieje, i powiem szczerze, ze nie moge się doczekać az wpadnie te quattro i może jakieś HF50/80 bo jak ogarniesz to wszystko i zagra to pięknie to chyba nie odpuszcze i pomysle albo o 2060vklr albo 2260vklr.... ;-) ew.... 2060vklr + cnc Raczej jak będą wpadać Firady to cały słupek pójdzie do sprawdzenia, do tego raczej czapke trzeba będzie pewnie przygotować na większe doładowania bo myślę zrobić VKLR na kole CNC jak już robić to niech będzie te 300+ z tym quattro, bo przyrost 30-40 km to będzie mało raczej plan jest zrobić cały słupek i kasa już jest odkładana :-) Może głupi pomysł pchać taką kasę w b7 no ale jakieś hobby trzeba mieć a i tak już włożyłem sporo pracy, czasu no i kasy więc szkoda mi jej sprzedawać i kupować coś z 300 + i Q :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jak ta opona zachowuje się na deszczu ? Szukam 4 fajnych sztuk na 9,5J albo 8.5J. W moim temacie rzuciłem zapytajke odnośnie szerokości felg do Quattro... Wiecie może czy ktoś próbował jeździć na np. 10J z tyłu i 8,5J z przodu lub 9,5j z przodu ?? Czy w B7 9,5 z przodu wejdzie z normalną oponą bez naciągów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 A na Semi-slickach można latać normalnie? Maja homologacje? Zawsze myslałem że Semi-slick to tylko na zamknięty tor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 2 godziny temu, DarekS4 napisał: Jak ta opona zachowuje się na deszczu ? Szukam 4 fajnych sztuk na 9,5J albo 8.5J. W moim temacie rzuciłem zapytajke odnośnie szerokości felg do Quattro... Wiecie może czy ktoś próbował jeździć na np. 10J z tyłu i 8,5J z przodu lub 9,5j z przodu ?? Czy w B7 9,5 z przodu wejdzie z normalną oponą bez naciągów ? Pytasz o 18 cali czy 19? Jeśli 18 cali to ja mam 9.5 J na wszystkich kołach i opony 225/40/18 i jest Oki moim zdaniem w sam raz :-) Na deszczu jeszcze nie miałem okazji jeździć na nich, na suchym rewelacja z trakcja Opony mają normalna homologacje europejska E4 z tego co widziałem na niej jest znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Fotka z dzisiaj z lotniczym akcentem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi