DanielMod Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Rabbi napisał: No panie.....furka prezentuje się zacnie Dzięki Panie już są pomysły na kolejne mody. Pytanie czarne środki w lampach i chromowana ramka grilla w kolor działać? Sam grill już jest w kolorze ? A i moje zimowe koła idą na sell jakby ktoś potrzebował :-) Edytowane 27 Marca 2018 przez danielstol
Norbas Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Lampy i grill obowiązkowo do tego soczewka od b8.5 zeby potem rozbierać wszystkiego jeszcze raz
Maniusiek28 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Pierdołami się zajmujesz (grill, lampy)........quattro+wieksze pompki wkładaj! Edytowane 28 Marca 2018 przez Maniusiek28 choroba 1
DanielMod Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 11 godzin temu, Maniusiek28 napisał: Pierdołami się zajmujesz (grill, lampy)........quattro+wieksze pompki wkładaj! Będą pompki zrobione prawdopodobnie u Mariusza Kilianka :-) Co do quattro jeśli trafi się fajny angol BPW +Q to biorę cale auto wpada quattro do mojej a silnik będę przygotowywał na mocne 300+ ? Na razie sezon wiosennych spotów się zaczął to pasuje zrobić coś jeszcze z zewnątrz ?
golden87 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 11 godzin temu, danielstol napisał: Będą pompki zrobione prawdopodobnie u Mariusza Kilianka :-) Co do quattro jeśli trafi się fajny angol BPW +Q to biorę cale auto wpada quattro do mojej a silnik będę przygotowywał na mocne 300+ ? Na razie sezon wiosennych spotów się zaczął to pasuje zrobić coś jeszcze z zewnątrz ? Mozesz tez szukac chyba angola 3.0 TDI Quattro napewno w 2.0 TDI BPW u mnie jest dyfer EUB (Taki sam jak w 3.0), do tego skrzynia z 3.0 TDI i baaaaaaaaaaajkaaa... tylko ze ceny manuali z 3.0 zabijaja...
tomekhxc Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wpadnij kiedyś przejazdem to oblukamy furke
DanielMod Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 9 godzin temu, tomekhxc napisał: Wpadnij kiedyś przejazdem to oblukamy furke Jak będę leciał przez Kolbe to wbije na pogaduchy ;-) Widziałem że jest spot jakiś na Podpromiu 8 kwietnia wybierasz się może? Co do quattro zastanawiam się właśnie co z tym zrobić jeszcze, najpierw wpadną pompki bo VKLR się marnuje trochę
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Możliwe że sie wybiore to byśmy polecieli
DanielMod Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 47 minut temu, tomekhxc napisał: Możliwe że sie wybiore to byśmy polecieli To pewnie polecimy na dwa avanty
DanielMod Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Więc zrobiłem trochę km i po mieście i w trasie po lepszych i gorszych drogach i mogę powiedzieć że jestem mega zadowolony z gwintu Na gorszych drogach zdarza się że czasem coś przycze od spodu ale to tylko bardzo rzadko
DanielMod Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Weekend minął i dwa spoty zaliczone. W niedzielę polecieliśmy do Rzeszowa na spot A4-klub Podkarpacie Pierwsze 2 fotki z naszego Mieleckiego Illegal Night!! ? ? Mega duży spot i nocne ćwiary I kolejne z Rzeszowa :-) 1
Hołowczyc20 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Godzinę temu, danielstol napisał: Weekend minął i dwa spoty zaliczone. W niedzielę polecieliśmy do Rzeszowa na spot A4-klub Podkarpacie Pierwsze 2 fotki z naszego Mieleckiego Illegal Night!! ? ? Mega duży spot i nocne ćwiary I kolejne z Rzeszowa :-) Auto wygląda mega widzę je dosyć często jak wracam z roboty,może będzie okazja zobaczyć z bliska. Pozdrawiam.
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Pomijając że jest w końcu ten gwint i teraz to naprawde wygląda jak trzeba to fajnie widziec klubowe auta stojące razem na spocie
DanielMod Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Hołowczyc20 kiedyś się ustawimy na Mielcu i pogadamy i oglądaniemy nawzajem fury @FroS-t Dzięki cieszę się że moje Audi może godnie reprezentować nasz Klub Pozdrawiam również tutaj wszystkich obecnych na spocie :-)
tomekhxc Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 9 godzin temu, Hołowczyc20 napisał: może będzie okazja zobaczyć z bliska. Przecież stałeś 2m od auta
DanielMod Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) 13 minut temu, tomekhxc napisał: Przecież stałeś 2m od auta Dopiero teraz po zdjęciach ogarnąłem że to auto @Hołowczyc20 Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez danielstol
Maniusiek28 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Musisz pomysleć o jakis customowych kratkach bo te silikony na wierzchu słabo wygladają. Ja cos takiego wyrzeźbiłem. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Maniusiek28 foto
DanielMod Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Maniusiek28 napisał: Musisz pomysleć o jakis customowych kratkach bo te silikony na wierzchu słabo wygladają. Ja cos takiego wyrzeźbiłem. Kratki będą ori z halogenami jak było w serii :-) Będzie przeróbka dolotu
DanielMod Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udało się dzisiaj przerobić dolot żeby wszystko schowało się w zderzaku :-)
DanielMod Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wpadł kolejny sobotni mod. Chciałem coś zrobić z ryjkiem, zderzak ściągnięty do zmiany dolotu to odrazu szybki dostęp do lamp
Rekomendowane odpowiedzi