FroS-t Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Teraz, danielstol napisał: Jeszcze nie mam ale 225/35/19 będzie Idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Mus teraz założyć planowany 6 tłok z cayenne na przód i T5 na tył bo będzie słabo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Godzinę temu, danielstol napisał: Mus teraz założyć planowany 6 tłok z cayenne na przód i T5 na tył bo będzie słabo ? Odpychać się już jest czym to teraz heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Oby felga podeszła na szesciotlok bo z takimi parametrami to nie poszalejesz z dystansem gdyby sie opierała. Tez miałem wsadzać ten zacisk ale wsadzę S4 bo przy moim parametrze juz jak ostatnio wlecialem szybko w zakręt to przytarlem opona o błotnik na nierownosci a wiem ze przy cayenne musze wsadzić 5 mm dystans.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) No to kilka fotek. Niestety jest problem z jedną opona.. Ucieka powietrze między opona a rantem i nic nie dało rady zrobić, na sucho ucieka więcej smaru i też sam nie wiem o co chodzi. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez danielstol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wow ciekawy wzór nie powiem ? Tylko kolor... czy nie straci się rozmiar na aucie ? ? Ale jak dla mnie kolo bajka siądzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Fajna felaska, w koncu cos innego na forum niz rotory itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Kuuurde wklęsy moje ulubione !! ? jaki to model? Ile masz do Katowic, bo chętnie bym podjechal i to poprzymierzał, jak już ogarniesz temat z oponami Przy tym problemie z oponami spróbowałbym założyć ją na inną felgę i przyjrzyj się stopce opony, czy przypadkiem nie uszkodzili Ci jej przy montażu. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) 22 minuty temu, KoJ@K napisał: Kuuurde wklęsy moje ulubione !! ? jaki to model? Ile masz do Katowic, bo chętnie bym podjechal i to poprzymierzał, jak już ogarniesz temat z oponami Przy tym problemie z oponami spróbowałbym założyć ją na inną felgę i przyjrzyj się stopce opony, czy przypadkiem nie uszkodzili Ci jej przy montażu. Do Katowic 240 km Ispiri ISR5 , będę walczył jeszcze z oponami , dzisiaj już było pózno może jutro od nowa zajmę sie tematem ? na pewno naciąg nie jest za duży bo z innych powietrze nie ucieka . Tak mnie nudziłeś zawsze o 19x9.5 to są ? Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez danielstol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No bo tego tutaj brakowało j teszcze w tym kolorze nadadzą agresywności tej bestyjce. To jakbys gdzieś kiedyś leciał w te strony lub np Kraków to daj znac nie nie, naciąg nie jest napewno za duży, na 10J jezdzilem z tą oponą i było bez problemowo, więc walcz tam i chwal sie szybko efektami kół na gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 44 minuty temu, KoJ@K napisał: No bo tego tutaj brakowało j teszcze w tym kolorze nadadzą agresywności tej bestyjce. To jakbys gdzieś kiedyś leciał w te strony lub np Kraków to daj znac nie nie, naciąg nie jest napewno za duży, na 10J jezdzilem z tą oponą i było bez problemowo, więc walcz tam i chwal sie szybko efektami kół na gablocie Co myślisz żeby spróbować 235/35/19? kolega ma takie opony założył bym może na próbę, tylko czy siadzie w miarę Oki? Sam nie wiem już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No fajne kółko, fura bedzie czarne jak d*pa sztana w nocy na parkingu nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 4 minuty temu, tomekhxc napisał: No fajne kółko, fura bedzie czarne jak d*pa sztana w nocy na parkingu nie znajdziesz Hehe ? mignie awaryjkami przy otwieraniu i znajdę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 235 też na to spokojnie wejdzie, ale już tak fajnie nie będzie wyglądało i mi osobiście się źle na 235 jezdzilo, no i nie wiem jak nędzie z przycieraniem o nadkola i błotniki przy tych parametrach i dobrym spasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 przy glebie 235 moze obcierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Założę na próbę 235/35/19 wiadomo że już rantu nie będzie widać bardzo, zobaczymy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 A pewnie, załóż i poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 5 minut temu, KoJ@K napisał: A pewnie, załóż i poka Opona 235/35/19 Continental ContiSportContact 5p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) O je zusssss...opona mi nie do końca sie podoba, ale felga Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 14 minut temu, KoJ@K napisał: O je zusssss...opona mi nie do końca sie podoba, ale felga Na razie zostaje 235 bo trafiłem nowki w kasie takiej że żal było nie brać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi