Irek261989 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam. Przymierzam się do wycięcia kata . Poniewarz strasznie chałasuje na wolnych obrotach i nie za ładnie to brzmi.jakie są konsekwencje wycięcia, najlepiej czym go zastąpić i co zrobić z sondami? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Tweak Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Najlepiej wstawić DP i emulator drugiej sondy, bo program nie ma sensu, bo jest drogi
Irek261989 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 I wtedy emulator założyć na tą sondę która jest kątem?
Wandej Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Najlepiej wstawić DP i emulator drugiej sondy, bo program nie ma sensu, bo jest drogi masz tak zrobione?
rozek Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie jestem po zabiegu. Kat wyciety i wstawiona sama pucha. Rezonansu nie ma, nic nie slychac a autko odzylo i sie lepiej wkreca. Sonda wywala mimo emulatora. Ale mnie to nie przeszkadza. Usuwam w 30 sek i ok.miesiac z glowy. Moze w przyszlosci ja wywale a moze nie... Do 22.12 mam przeglad i to zobacze emisje spalin bo podobno zaczynaja ganiac.
rav14 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 w krakowie ganiają bo tam duże zadymienie
rozek Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 To niech fajki rzuca :-) U mnie w Piotrkowie gadalem ze znajmomym policjantem to.mowil ze tez zaczynaja choc im sie w cale nie chce bo zanim ten sprzet rozwina i sie zagrzeje to mija 40 minut...
Makale Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mi sonda wywalała błąd. Zrobiłem softa i błąd sondy zniknął + w poniedziałek kat robi out. Koszt 150 zł.
C4NC3R Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mi sonda wywalała błąd. Zrobiłem softa i błąd sondy zniknął + w poniedziałek kat robi out. Koszt 150 zł. Ludzie patrzcie na ostatnią date i się zastanówcie czy jest sens odpowiadać.
Rekomendowane odpowiedzi