TOM3K Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Kaju będzie dobrze :-D może się same spala jak się je podłączy
TOM3K Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) tak to dzisiaj wyglądało ale są tego efekty Małe uaktualnienie , wpadło kilka gratów: -RNS-e LED -Bose - okazało się że są tylko bledy (mój błąd nawet nie zwróciłem uwagi co siedzi w boczku w bagażniku ) -Tuba z q5 -xenon look w halogeny -nowe led w postojówki (poprzednie sypały błędem) -Ambiente -Kodowanie na USA (kierunki z przodu, migajace światła stopu razem z kierunkami) -Przewietrzanie wnętrza teraz zbieram graty pod hamulce i składam kase na felgi 19" na następy sezon Edytowane 8 Września 2015 przez TOM3K
zadra Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 No pięknie, w takim razie do zobaczyska na niemieckiej ziemi.
RS Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Powodzenia w modzeniu 4x el.schyby Mam graty, ale podlaczenie tego w srodku to jakas czarna magia- kazde forum pisze cos innego....
TOM3K Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 za szyby się wezme po zimie jak będę miał dłuższy urlop może uda mi się to samemu zrobić
RS Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Powodzenia w modzeniu 4x el.schyby Mam graty, ale podlaczenie tego w srodku to jakas czarna magia- kazde forum pisze cos innego....
TOM3K Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 tutaj na forum jest to w miare ok napisane przynajmniej ja cos z tego zrozumiałem
RS Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Mi tez to latwo wygladalo, ale im wieczej czytalem tym wiecej mi sie to zakrecilo
TOM3K Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Mała aktualizacja :-Spryskiwacze mgiełkowe-podgrzewane-Podświetlana tylna popielniczka-Ledy tablicy rejestracyjnej - Bidzio1-Ledy do wnętrza Idą do mnie jeszcze lampki do podświetlenia nóg, wł/wył airbag,, Po za tym autko dostalo, Nowy aku i oczywiście oleje itp. Edytowane 21 Listopada 2015 przez TOM3K
mravel Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tom3k - co to za patent z tą tubą z Q5?
TOM3K Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 w zapasie podpięte pod bose ☺ łeb urywa
mravel Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 masz to podpiete zamiast glosnika w subie pod wzmak BOSE?
TOM3K Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) zmostkowane także grają oba jednocześnie Edytowane 3 Grudnia 2015 przez TOM3K
bartekzks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 zmostkowane także grają oba jednocześnie Potrzebowałeś jakiegoś dodatkowego wzmacniacz ?? Coś czy tylko tubę z Q5 i zmostkować ?? Widziałem w pierwszym poście ,że chcesz mieć zderzaki klapę USA mam przedni zderzaka ORI USA bo tył z SEDANA to Ci się nie przyda hehe Pozdrawiam
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wystarczy tuba, wzmak bose daje rade. Z chęcią bym wziął ale trochę gratów juz przygarnalem i narazie brak kasy , a do wiosny musze jeszcze hamulce wrzucić większe. Z resztą kupie obrysy i wytnie się w zderzaku miejsce pod nie. Jak nie będzie wyglądać to wtedy wpadnie ori USA Prz okazji dzisiaj wymiana oleju, czyszczenie egr i wtryskow Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Egr wyczyszczony... I z ledami w końcu doszliśmy do porozumienia Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 do tego schowka przydałaby się lodóweczka wiem wiem jest zima ale na lato przydałaby się
Rekomendowane odpowiedzi