l2k2 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Godzinę temu, D4NTE napisał: Wczoraj ogarnąłem listwy progowe s-line, wyczyściłem ze starego kleju i obkleiłem je nową taśmą dwustronną. Progi w aucie po demontażu starych czym potraktować? U mnie najlepiej się sprawdził rozpuszczalnik uniwersalny (stopniowo rozpuszcza gąbkę z resztek taśmy) i na sam finisz jeszcze acetylenowy (ukradziony zmywacz do paznokci od kobiety heh ?) + IPA (odtłuszczenie)
D4NTE Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 15 minut temu, l2k2 napisał: U mnie najlepiej się sprawdził rozpuszczalnik uniwersalny (stopniowo rozpuszcza gąbkę z resztek taśmy) i na sam finisz jeszcze acetylenowy (ukradziony zmywacz do paznokci od kobiety heh ?) + IPA (odtłuszczenie) IPE i zmywacz do paznokci w domu się znajdzie, więc tylko pasuje rozpuszczalnik kupić ? dzięki za podpowiedź ?
RaV22K Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zmywacz tesa do kleju i etykiet. Popsikac z 10min dać aby preparat zaczął działać i ścierka zetrzeć klej.
D4NTE Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) W dniu 30.04.2019 o 22:19, RaV22K napisał: Zmywacz tesa do kleju i etykiet. Popsikac z 10min dać aby preparat zaczął działać i ścierka zetrzeć klej. Nie było czasu już na szoping więc użyłem wurtz zmywacz do hamulcy. Poradził sobie super, listwy siadly rewelacyjnie ?? Edytowane 2 Maja 2019 przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 Ponadto wpadły czarne relingi ? oraz czarny sufit ??? parę godzin zabawy ale efekt końcowy wynagradza wszystko ?
qlimazz Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Jest stylóweczka, ten czarnuch obok też fajny, listwy obok szyb w czerń i ciemniejszą felgę bym tu widział, brawo za zdolności manualne oklejanie wcale nie jest takie proste
Marcin_K Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Efekt ba żywo jeszcze lepszy jak okleisz listwy będzie mega ?? i projekt modów praktycznie na ukończeniu
RaV22K Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Co to jest na plecach kanapy jakieś zaczepy ( środkowa i prawa strona) ?
MaciekPL Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 12 minut temu, RaV22K napisał: Co to jest na plecach kanapy jakieś zaczepy ( środkowa i prawa strona) ? Zaczepy uchwyty na rolete. 1
liquid8p Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Kiere przerabiałeś z nieściętej na sciętą? Ciekawy projekt, będę obserwował Edytowane 3 Maja 2019 przez liquid8p
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 7 godzin temu, qlimazz napisał: Jest stylóweczka, ten czarnuch obok też fajny, listwy obok szyb w czerń i ciemniejszą felgę bym tu widział, brawo za zdolności manualne oklejanie wcale nie jest takie proste Z folią napewno będzie zabawa, może się uda. ? Co do felg to może znowu kupię RS lub Rotory. Mam do nich sentyment ?
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 1 minutę temu, liquid8p napisał: Kiere przerabiałeś z nieściętej na sciętą? Ciekawy projekt, będę obserwował Tak ? została złamana z góry i dołu oraz został pogrubiony wieniec.
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) 5 godzin temu, RaV22K napisał: Bardzo fajne mody Dzięki, miło że ktoś to docenia ? Relingi chyba dobrze się prezentują ?? Edytowane 3 Maja 2019 przez D4NTE
Pucek Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Jest dobrze! Ale faktycznie, te koło tak średnio
skotyman Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Wzięli się krakowskie chłopaki do roboty po zimie, piękna sprawa Sam myślę nad oklejeniem chromów, trzeba się zgadać to może coś podziałamy wspólnie
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 3 godziny temu, Pucek napisał: Jest dobrze! Ale faktycznie, te koło tak średnio Koło wg mnie obecnie najładniejsze jakie miałem w słońcu jak są czyste są obłędne ale z czasem wszystko człowiekowi się opatrzy. Dlatego kto wie, może wrócę do poprzednich Co miałem ?
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 1 godzinę temu, skotyman napisał: Wzięli się krakowskie chłopaki do roboty po zimie, piękna sprawa Sam myślę nad oklejeniem chromów, trzeba się zgadać to może coś podziałamy wspólnie A jak? dzień bez rezanka dniem straconym ? mam plan jeszcze lampy przyciemnic, więc można wspólnie coś podziałać ?
Marcin_K Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Godzinę temu, D4NTE napisał: A jak? dzień bez rezanka dniem straconym ? mam plan jeszcze lampy przyciemnic, więc można wspólnie coś podziałać ? Przyciemnienie lamp ???też się pisze był ktoś na spocie co miał fajnie zrobione lampy? Kojarzycie?
D4NTE Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 18 godzin temu, Marcin_K napisał: Przyciemnienie lamp ???też się pisze był ktoś na spocie co miał fajnie zrobione lampy? Kojarzycie? No to będzie nas trzech ? a fajnie miał zrobione przyciemnianie Kamil w swojej B8
Rekomendowane odpowiedzi