Opublikowano 12 Sierpnia 20197 l Autor ... żeby nie było, że się poddałem ? Edytowane 12 Sierpnia 20197 l przez dliwski
Opublikowano 14 Sierpnia 20197 l 11 minut temu, Zgasio napisał: Te lusterka to satyna? Gdzie kupiłeś allegro? Satyna występowała tylko w RS4 i oba były symetryczne.
Opublikowano 14 Sierpnia 20197 l 2 godziny temu, Zgasio napisał: Te lusterka to satyna? Gdzie kupiłeś allegro? Lusterka to chrom, na allegro pewnie dostepne, jak juz szukaj obu duzych ? oryginalnie byly w s4 ?
Opublikowano 14 Sierpnia 20197 l Na chrom to nie wygląda, poza tym do niczego nie pasowałby tutaj. Na 1 stronie tematu jest odpowiedź: lusterka są pomalowane na srebrno ?
Opublikowano 21 Sierpnia 20197 l jestem w szoku jak zaje...ście może wyglądać B5szacunek za prace przy aucie
Opublikowano 2 Lutego 20206 l Autor Od montażu wtryskiwaczy 216 i wystrojeniu wszystkiego u spankiego wiele się nie działo poza typowym serwisem (wahacze, hamulce, płyny, filtry itd.). Dzisiaj natomiast odebrałem auto po grubszym serwisie, a właściwie remoncie tj. pierścienie, zawory, głowica i wszystko inne co się z tym wiąże + czyszczenie turbiny + wymiana rozrządu, filtry, płyny, poduszki, kilka wahaczy i innych pierdół. Tak że jestem zadowolony, bo mam na dzień dzisiejszy ogarnięty lakier i silnik w całości. Teraz tylko wbijać kolejne kilometry. Edytowane 22 Lutego 20206 l przez dliwski
Opublikowano 22 Lutego 20206 l Autor Zrobione 1500 km po remoncie. Spalanie wróciło do normy (w trasie 5,1), silnik pracuje zupełnie inaczej. Udało mi się w końcu wymienić lampki tablicy rejestracyjnej - okazuje się, że takie jak u mnie nie są już produkowane i są tak mało popularne, że zamienników (nawet chińskich LED-ów) też nie ma. Zaktualizowałem historię auta na pierwszej stronie i dorzuciłem zdjęcia robione na przestrzeni kilku ostatnich lat.
Opublikowano 24 Lutego 20206 l Duży plus za wymianę kierownicy. Dobrze że nie wymieniałeś na tą Pro Line, bo ta wygląda o niebo lepiej. Brałeś z A6 C5 bo pasuje P&P? Kostka od poduchy jest chyba identyczna.
Opublikowano 26 Lutego 20206 l W dniu 22.02.2020 o 23:06, dliwski napisał: Zrobione 1500 km po remoncie. Spalanie wróciło do normy (w trasie 5,1), silnik pracuje zupełnie inaczej. Udało mi się w końcu wymienić lampki tablicy rejestracyjnej - okazuje się, że takie jak u mnie nie są już produkowane i są tak mało popularne, że zamienników (nawet chińskich LED-ów) też nie ma. Nie masz takich? NOWA LAMPKA TABLICY REJ LEWA AUDI A4 B5 SEDAN 8878339064 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 75 zł - NOWA LAMPKA TABLICY REJ...
Opublikowano 26 Lutego 20206 l Autor Tak, właśnie takie kupiłem - na pierwszej stronie podałem nr części dla zainteresowanych
Opublikowano 28 Marca 20215 l Autor Wpada nowy gwint i kilka innych gratów, tak poza tym to bezawaryjnie kolejny rok zleciał Edytowane 28 Marca 20215 l przez dliwski
Opublikowano 30 Marca 20215 l Auto cudo, ile ja był dał za takiego bez szpachli w jednym kawałku czarnego AFN`a w kombi i quattro... - sporo bym dał ale bez przesady ;-)
Opublikowano 7 Czerwca 20215 l Autor Udało się dorwać od kolegi z forum lusterka składane elektrycznie z wiązką i przyciskiem. Najpierw idą do oklejenia albo malowania w satynowy srebrny, a potem będzie montaż. Do tego przy okazji zrobię kilka poprawek lakierniczych - niestety na parkingach nie brakuje niedzielnych kierowców... No i felgi poszły do malowania - jednak będzie black piano, może nie będę żałował. Fotki będą pewnie na przełomie czerwca i lipca jak wszystko ogarnę. Teraz jest poobijany i na 15-calowych seryjnych kołach, więc wstyd pokazywać
Opublikowano 10 Lipca 20215 l Autor Jeszcze nieumyty, ale koło już siedzi. Potrzebowałem takiej zmiany. Edytowane 10 Lipca 20215 l przez dliwski
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Ładnie się prezentuje, jeździłby w planie jeszcze kręcenie gwintem czy tak zostaje?