zbylus00 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam, Mam takie przetarcie na boczku. Gościu chce za robotę 150zł. Opłaca się samemu bawić czy lepiej oddać do zrobienia? Tez sie zastanawiałem, mam podobne przetarcie i kupiłem zestaw z colourlocka kolor soul, będę działał z tym po świętach. Trzeba zaopatrzyć sie jeszcze w cienka taśmy żeby nie zafarbować nici Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
NoName Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Daj znać jak poszło. Ja myślałem żeby wszystkie nici pędzelkiem zafarbować na czarno Pozdro
zbylus00 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wstawiam efekt pracy z preparatami do reganeracji skory firmy colourlockPrzed :Po:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JeJu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 to było brudne czy przetarte? bo jak przetarte to przekonałes mnie
zbylus00 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 to było brudne czy przetarte? bo jak przetarte to przekonałes mniePrzetarte tą metalowa częścią pasa bezp.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
NoName Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 I w końcu po renowacji:)Niżej efekt pracyDodatkowo zrobiłem zagłówek, podłokietnik i kierownicę A swój fotel przejechałem prawie cały żeby nitki wszędzie były czarne.W przyszłym tygodniu wezmę się za fotel pasażera:)PozdroWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Przy takim uszkodzeniu jakie miałeś lepiej naprawiać miejscowo. Ta farba nie wsiąka zupełnie w skóre, tworzy jakby gumową warstwę na niej, przez co siłą rzeczy skóra nie "oddycha" (co z resztą widać, jak struktura skóry się "spłaszczyła") to raz, a dwa ciężej to zabezpieczyć i pielęgnować tak żeby było dobrze doczyszczone
NoName Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Na żywo wygląda lepiej Zobaczymy z biegiem czasu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
patric62 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witajcie Zabieram się za regenerację boczka fotela kierowcy, naleśnika czyli siedziska, podłokietnika, kierownicy i boczka fotela pasażera. Będę nakładał wszystko gąbką i pytanie do Was którzy już to mają za sobą: Czy zestaw gdzie jest 50 ml farby, środka ochronnego Leder, rozpuszczalnika GLD i 200ml Clenare Strong i 150ml Benzyny do skór wystarczy? Mam dylemat czy nie wziąść pakietu TURBO ale jest dużo droższy lecz większy. Ogólnie cena zestawów poszła do góry:( Na stronie piszą że 50ml starczy na kierownce i gałkę biegów, a kolega "rav85" mając zestaw 50ml (wnioskuje po fotkach) pisał że na 4 boczki wystarczy Bądź tu mądry Pozdrawiam Patryk
NoName Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Styknie Ci, ja robiłem boczki w fotelu kierowcy, zagłówek, podłokietnik, kierownicę i zostało mi ponad 50%Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Redus23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Teraz może ja sie wypowiem na temat. Już parę razy robiłem takie rzeczy i podsyłam fotki. Zestaw do czyszczenia Soft lub Strong Edytowane 7 Marca 2018 przez Redus23
Rekomendowane odpowiedzi