manfredxx Opublikowano Sobota o 21:26 Opublikowano Sobota o 21:26 Siemka. Szukam zacisków na tył na tarcze 330. Z elektrycznym ręcznym. Pacjent b8 lift 1.8. Do przodu mam zamówione na tarcze 356. Z tego co przeglądnąłem posty tutaj to taki zestaw powinien wejść p&p
Dev Opublikowano wczoraj o 13:02 Opublikowano wczoraj o 13:02 (edytowane) Zdaje się że mam Po gruntownej regeneracji kolor srebrny Ktoś zamowil i teraz opiera się z odbiorem Edytowane wczoraj o 13:04 przez Dev
manfredxx Opublikowano wczoraj o 13:13 Opublikowano wczoraj o 13:13 Cena?srebrny średnio. Oddam do malowania proszkiem.
Gibons Opublikowano wczoraj o 14:44 Opublikowano wczoraj o 14:44 1 godzinę temu, manfredxx napisał(a): Cena?srebrny średnio. Oddam do malowania proszkiem. Mam jakbyś potrzebował
Dev Opublikowano wczoraj o 15:39 Opublikowano wczoraj o 15:39 2 godziny temu, manfredxx napisał(a): Cena?srebrny średnio. Oddam do malowania proszkiem. One sa juz po proszku
manfredxx Opublikowano wczoraj o 15:41 Opublikowano wczoraj o 15:41 No domyślam się ale srebrne mi się nie widzą. Zresztą kolor można zmienić. Jaka cena?
manfredxx Opublikowano wczoraj o 15:53 Opublikowano wczoraj o 15:53 Godzinę temu, Gibons napisał(a): Mam jakbyś potrzebował Jaka cena?
Dev Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 14 godzin temu, manfredxx napisał(a): No domyślam się ale srebrne mi się nie widzą. Zresztą kolor można zmienić. Jaka cena? Już po temacie
Rekomendowane odpowiedzi