Netfcher Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Ooo kolejny wyjedzie zadowolony z wymiany foteli ze znajomego serwisu! Takie fotele to az prosza sie o 220+ koni pod maska
ChiPis Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 W końcu lustra z ASA, składane i fotochrom Pamiec i malowanie ala Q5 2015 [emoji14]Jak się zbiorę to wrzucę parę innych modów które wpadły w ostatnim czasie Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
ChiPis Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
blutucz Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Widze mamy te same koło tylko ja mam chyba et 36 o ile dobrze pamietam
ChiPis Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Dekor silver carbon =D Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka klamki A6 - pakiet światło Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Netfcher Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Fele ladne, fotele +100 do mokrych majtek, ale ten dwuton lusterek i klamek... No co kto lubi, kwestia gustu. Wazne zeby wlascicielowi sie podobalo
deafca Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Fotele bombon ,chyba wiem co przez zimę będę szukał
marcinch001 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Piękne te Twoje audi , co do klamek kwestia gustu ja bym zostawił je czarne .
krystian3769 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Ogólnie świetnie modzisz to wszystko wielki + Ale czegoś tu nie rozumiem wkładasz przezaje..ste siodła S4 i do tego ta kierownica............... Nie wiem, czy to taki żarcik z Twojej strony ???
ChiPis Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 Nie jesteś pierwszą osobą co mi to mówi ;P ale po prostu chol**nie nie podobają mi się trój ramienne kierownice =P Choć, coś czuje, że będę musiał się przekonać (ale to może kiedyś ) To samo tyczy się czarnych carbonowych wstawek i piano listew ;P
andynl Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Nie jesteś pierwszą osobą co mi to mówi ;P ale po prostu chol**nie nie podobają mi się trój ramienne kierownice =P Choć, coś czuje, że będę musiał się przekonać (ale to może kiedyś ) To samo tyczy się czarnych carbonowych wstawek i piano listew ;P Ty jakiś dziwny jesteś, chyba za mało pijesz , albo za mało
main Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Nie jesteś pierwszą osobą co mi to mówi ;P ale po prostu chol**nie nie podobają mi się trój ramienne kierownice =P Choć, coś czuje, że będę musiał się przekonać (ale to może kiedyś ) To samo tyczy się czarnych carbonowych wstawek i piano listew ;P Ty jakiś dziwny jesteś, chyba za mało pijesz , albo za mało :polew: :polew: są różne gusta ale chłopaki mają rację Edytowane 21 Października 2015 przez main
andynl Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 ChiPis pojeździj sobie autkiem z poliftową ściętą kierą i zobaczysz że zmienisz zdanie
ChiPis Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Może kiedyś dorosnę do takich dodatków, ale to jak odstawię [emoji14]alacz: Na ten moment zostaje jak jest, po nowym roku wpadnie pakiet jeszcze kilku modów także może wtedy pomyślę o zmianie dekorów i kiery Może i serducho inne wpadnie Edit W końcu tył dokończony... Ozdoby i taki tam bajerek - Dzięki Grzesiu Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Października 2015 przez ChiPis
ChiPis Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Bez sima Kolejne bajery Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi