wuja1112 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam W moim Audi a4 b5 nie działają światła postojowe z tyłu Co ciekawe przednie postojowe, mijania i drogowe działają Przeciwmgielne tylne i wszystkie kierunki i światło stopu też działa Wymienilem zarowki, bezpieczniki i problem nie zniknął Co to może być?
jacek70 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Jeśli nie styki zaśniedziałe to może uszkodzony przewód zasilający.
Alfi Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze zapalenie świateł postojowych. Włącz kierunkowskaz i wyłącz zapłon, wtedy zobacz czy świeci się światło postojowe (lewy a potem prawy). Zawęzi to obszar poszukiwań awarii.
Sylwek250 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Witam u mnie to samo brak świateł postojowych z tyłu. Kierunkowskaz jak włączę na wyłączonym zapłonie to też nie działa lewa i prawa strona. Gdzie szukać przyczyny? Cała reszta działa... Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Sylwek250
Langista Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Sprawdź czy nie masz wody w kompie, w podszybiu.
Sylwek250 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 20 minut temu, Langista napisał: Sprawdź czy nie masz wody w kompie, w podszybiu. Ostatnio rozkrecalem i sprawdzałem czy tam jest ok bo mi sie woda zbiera pod nogami od kierowcy i było sucho.
Langista Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Pod nogami kierowcy to samo, masz tam połączenie praktycznie całej wiązki z samochodu, a woda przedostaje się właśnie przez podszybie. Rozbierz obudowę pod deską od strony kierowcy i zobacz, czy nie ma tam mokro.
Sylwek250 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 2 godziny temu, Langista napisał: Pod nogami kierowcy to samo, masz tam połączenie praktycznie całej wiązki z samochodu, a woda przedostaje się właśnie przez podszybie. Rozbierz obudowę pod deską od strony kierowcy i zobacz, czy nie ma tam mokro. Rozkrecalem to dzisiaj i komp i pod komputerem nadal sucho. Światła działają bo się okazało że wejście na żarówkę jest dość sparciale i musiałem dobrze żarówkę umiejscowić w gnieździe. Taki niby mało istotny fakt a trochę nerwów zepsuł. Dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi