Skyliner89 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam . Chciałbym zakupić głośniki na tylną półke do mojej Audi A4 tylko nie wiem dokładnie jaki rozmiar by najlepiej posował. Obecnie z tyłu nie mam żadnych głośników . Proszę o pomoc .
yuby1988 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 jakies 6/9 może byc cos z blaupunkta
Skyliner89 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 A te 6/9 nie będą za duże ? Słyszałem, że JBLy i Magnaty są najlepsze ? . W Escorcie miałem na tylnej półce Helixy i byłem z nich bardzo zadowolony . O ile dobrze pamiętam to były 16. Po Escorcie została tuba i wzmacniacz. Po co to ma leżeć w piwnicy . Pozdrawiam [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 22:40_________________________________________________Ktoś pomoże ? Według mnie 6/9 chyba bedą za duże . Pozdrawiam
Bartass_1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Najlepiej zebrać wszystko co masz i wystawić do alledrogo.. Zakup odseparowany przód + jakies podstawowe wygłuszenie i bedziesz bardziej zadowolony niżeli miałbyś coś montować na tylnej półce.. Szkoda zachodu.
johnybravo Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tak dokładnie jak pisze kolega wyżej ,lepiej zestaw odseparowany np .Hertz esk , albo cos z Rainbowa. kiedy bedziesz miał kaski to do tego skrzynie i wzmaka . pozdrawiam.
Skyliner89 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Dziękuje za pomoc Pozdrawiam
yuby1988 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 to jak juz tak mowicie to lepiej poszukac gdzies BOSE do tego modelu, nic od tego nie zagra lepiej ;]
lukaszooo Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 niedawno wstawialem glosniki w polke do mojej A4 z poprzedniego samochodu zostaly mi odseparowane magnaty niestety wysokotonowe sa za male by wsadzic je w drzwi a zreszta orginalne daja sobie rade wiec wsadzilem niskotonowe 16,5 w polke i szczerze mowiac wieksze glosniki nie zmieszcza sie bez wycinania wiekszych dziur w blasze ale i tak jak na glosniki za 160zl gra to bajecznie niestety zaluje ze wycinalem dziury bo mam w planach zrobinie pozadnego audio w najblizszym czasie i te glosniki beda mi zbedne bo wedlug mnie glosniki w polce wygladaja strasznie wiesniacko wiec jesli ktos ma zamiar robic cos lepszego w samochodzie odradzam, jesli masz jakis sprzet to wstaw to co masz i dozbieraj na dobry subufer i wytlumienie drzwi, jesli naprawde sie uprzesz to wstaw 16,5 dwudrozne bo z basowych uzyskacz zadowalajacy bas w stosunku do ceny ale sam bas nei zapewni glosnosci czego niestety sam wczesniej nie wiedzialem
Achim1971 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Można też zapytac w sklepie MM,mają program i po wpisaniu marki i modelu auta pokazują się wszystkie dostępne głośniki pasujące w miejsce oryginalnych,nie musisz tam kupowac ale wiesz czego szukac.
Watson Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 A jeżeli już będziesz coś wybierał to najpierw posłuchaj bo np. głośniki Hertz i Rainbow o których tutaj wspominano to dwa rożne kierunki brzmienia.
yuby1988 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 moim zdaniem magnaty mają kiepski dzwięk troche ewentualnie cos z Alpine kup
Rekomendowane odpowiedzi