Norbi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Może ma ktoś z Was pomysł na lepsze tarcze, tzn. nie wyginające się po kilku hamowaniach z większych prędkości. Po przetoczeniu praktycznie nowych tarcz wystarczyło 2 razy zahamować z większych prędkości żeby była znowu masakra. Nie wiem, czy nie pozostaje ASO i ori tarcze. Może jakieś sugestie
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Kup pełne tarcze do ADRa. Ja ostatnio zapaliłem klocki, a tarcze nadal nie biją.
Norbi Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Kup pełne tarcze do ADRa. Ja ostatnio zapaliłem klocki, a tarcze nadal nie biją. Chyba w ogóle kupię ADR-a
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Chyba w ogóle kupię ADR-a Wtedy będziesz gość.
ono Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja zawsze stawiam na Ori i nigdy nie miałem problemów.
Dev Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 zobacz czy do Twojego auta jest Brembo Serie Oro ja na takich jezdze + ferodo DS Performance
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 A co z gładkimi zimmermanami ? Ja mam i nie mam problemów
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Norbiasty, jak chcesz to kupię Tobie Zimmermany (na razie ich nie ma na magazynie dystrybutora) takie jak kupowałem poźkowi - on ma i nie narzeka. Do tego ostatnio podsłuchałem, że polecają klocki Mintexa.
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja zawsze stawiam na Ori i nigdy nie miałem problemów. Ale Ty nie przekraczasz nigdy sety, sory paczki to dlatego [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 10:04_________________________________________________ Norbiasty, jak chcesz to kupię Tobie Zimmermany (na razie ich nie ma na magazynie dystrybutora) takie jak kupowałem poźkowi - on ma i nie narzeka. Do tego ostatnio podsłuchałem, że polecają klocki Mintexa. To daj cyne kiedy bedą jak możesz.
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 To daj cyne kiedy bedą jak możesz. Tarcze może przyjdą w przyszłym tygodniu, klocków Mintexa na razie nie ma. W razie co wrzucimy coś innego, tak jak u poźka.
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 To daj cyne kiedy bedą jak możesz. Tarcze może przyjdą w przyszłym tygodniu, klocków Mintexa na razie nie ma. W razie co wrzucimy coś innego, tak jak u poźka. Klocków nie potrzebuje, mam nowe tak jak i tarcze
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Klocków nie potrzebuje, mam nowe tak jak i tarcze :naughty Jak zmieniasz tarcze, zawsze zmieniasz klocki Misiu
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Klocków nie potrzebuje, mam nowe tak jak i tarcze :naughty Jak zmieniasz tarcze, zawsze zmieniasz klocki Misiu Wydaje Ci się
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Wydaje Ci się :tongue4 Nie to nie
poziek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Klocków nie potrzebuje, mam nowe tak jak i tarcze :naughty Jak zmieniasz tarcze, zawsze zmieniasz klocki Misiu Wydaje Ci się zmieniasz z klockami...i jeszcze do tego trzeba to prawidłowo ułozyć i dotrzeć :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Norbiasty, ale kanał. Nie zmieniasz klocków..? Wstyd na całe wieś. Weź lepiej zmień, bo zniszczysz tarcze, a i klocki po niedługim czasie też będziesz musiał wymienić. Przyjedź do Ułęży to akurat dotrzesz te obecne, żeby nie było Ci tak bardzo szkoda.
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Kto to słyszał klocki zmieniać!!! to jakieś fanaberie, jaja se poprostu robicie
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Kto to słyszał klocki zmieniać!!! to jakieś fanaberie, jaja se poprostu robicie Oczywiście Norbiaczku
adams78 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Norbi, skoro zaginasz ATE, to może pomyślisz nad czymś takim? +klocki Ferodo i będzie dobrze: http://moto.allegro.pl/item455458767_zimmermann_audi_a4_avant_a6_avant_s4_s6_allroad.html Jeśli nie dadzą rady, to zostają jeszcze EBC... Wybaczcie, ale prawdziwa wieś to klocki Mintex w S4. Nie założyłbym nawet do swojej seryjnej 1.8T.
lukaszr Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Norbi, skoro zaginasz ATE, to może pomyślisz nad czymś takim? +klocki Ferodo i będzie dobrze: http://moto.allegro.pl/item455458767_zimmermann_audi_a4_avant_a6_avant_s4_s6_allroad.html To są sporty i pękają. Wybaczcie, ale prawdziwa wieś to klocki Mintex w S4. Nie założyłbym nawet do swojej seryjnej 1.8T. Takie są propozycje niektórych osób - ja nie testowałem tylko powtarzam, że PODOBNO się to ze sobą lubi.
Rekomendowane odpowiedzi