pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 no dałbyś trochę lepsze foty.... Ładny kolor, w środku "ponad standard" no i napęd Ale koła to chyba tylko 15' ?
bishop9 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 niestety... i zimówki i letnie dali na 15'... zimowe to chyba zostawię, ale za letnimi już się rozglądam!!!
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 tam się pali kontrolka silnika ? yhy :biggrin:
adasn Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Śliczna :biggrin: Ale widzę że masz monochromatyczny wyświetlacz komputera a niby rocznik ten sam co mój, od kiedy wstawiali kolorowe? Zastanawiam się czy w swojej nie polakierować tych czarnych plastików na dole
bishop9 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 a co z tą kontrolką silnika? jak włączony jest silnik to sie nie pali... tam się pali kontrolka silnika ?
Szewczenko7 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Fajna B6 no i na dodatek TDi...:twisted:
bishop9 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 i na dodatek nawet nie przypuszczałem jaka to frajda... :biggrin:
T-żółw Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 fajne no jak to jest i avant to nawet przyżyję, ze to jest 1.9 tdi :biggrin: :smile:
bishop9 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 pre_pl, Hugo, chłopaki czemu się tak obsmialiście z kontrolki silnika?? przy przekręconym kluczyku się zapala i gasnie od razu po uruchomieniu silnika... coś nie tak?
Hugo Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 pre_pl, Hugo, chłopaki czemu się tak obsmialiście z kontrolki silnika?? przy przekręconym kluczyku się zapala i gasnie od razu po uruchomieniu silnika... coś nie tak? Na zdjęciu masz włączony zapłon i kontrolka cały czas się świeci.A z tego co wiem to powinna od razu zgasnąć
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 to trzeba zawirusowac porzadnie i cieszyc sie objezdzaniem prawie wszystkiego co jezdzi po ulicach :twisted: :twisted: :twisted:
pre_pl Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 bishop9, nie ma co się martwić - podepnij pod vag, będzie wiadomo. Podjedź dzisiaj do chłopaków na spota, pomogą (dzisiaj nawet chyba mają)
bishop9 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 troche zescie mnie wystraszyli... nie powiem... przekrecam kluczyk - zapalaja sie wszystkie kontrolki, po chwili gasna, zostaje tylko ta zolta od silnika i czerwona od akumulatora po uruchomieniu silnika obydwie od razu gasna... jest jakis blad? jak tak to gdzie moge to szybko zdiagnozowac w Wawie?
Gość zdeniu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 avant ja sie patrzy po prostu bajka i te wyposażenie
pet3r Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 nooo ladne te kaliskie auta gratulacje udanego zakupu, bardzo ladna furka, szczegolnie podoba mi sie wnetrze no i quattro.... bajka
bishop9 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 jak funduszy wystarczy to może spodoba się też z zewnątrz... za ładnymi felami się rozglądam... a środek rzeczywiście klasa... aż żal wysiadać!!!
Rekomendowane odpowiedzi