miklaas Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Witam serdecznie, Dzisiaj w mojej audi gdy chcialem wrzucic lewy kierunkowskaz ,zaczeło sie dziwne brzęczenie z przełącznika świateł awaryjnych. lewa strona wogóle nie dzialala jeśli chodzi o kierunkowskazy ,z prawą wszystko ok. Czy uszkodzony jest ten przekaźnik??? wszytskie żarowki ok, bezpieczniki oki,
marcin_franz Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Na 90% uszkodzony przekaźnik.
badyl666 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Na 99% uszkodzony przełącznik albo kabel za nim.
miklaas Opublikowano 11 Września 2015 Autor Opublikowano 11 Września 2015 dzisiaj bylem w sklepie , gosc miał przekaźnik od pasata b5 , wszystko to samo piny tak samo ale po zamontowaniu zaczoł dziwnie brzeczeć... może musi byc tylko przekaźnik do audi , nie mam pojecia
Alfi Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Spróbuj najpierw włączyć awaryjne i zobacz czy działają wszystkie może to wcale nie przekaźnik tylko przełącznik świateł.
Fazii Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 W polifcie od awaryjek jest osobny przekaźnik, nie wiem jak w przedliftach. Bardziej bym obstawiał ten przełącznik
mokry_mtb Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Sprawdź miernikiem przełącznik, zdarza się że sniedzieje styk i wystarczy kontakt sprej. Ja osobiście miałem tak z światłami drogowymi. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
miklaas Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Dzisiaj popatrze do tego przełacznika, ale obawiam sie ściagania tej kierownicy.... nie wiem czy bede mial wszystkie klucze do tego.. Wydaje mi sie że czy włoże przekaźnik od paska czu od skody to powinien śmigac...
Alfi Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Sprawdź przełącznik skoro awaryjne działają. Po co chcesz zmieniać przekaźnik? Poza tym aby sprawdzić przełącznik nie musisz ściągać kierownicy tylko samą dolną budowę.
miklaas Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzieki chłopaki, był uwalony przełącznik w manetce, wymieniony na nowy
Rekomendowane odpowiedzi