grzes1150 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Koloedzy pytam o kalendarz klubowy bo był pewien temat ale założyciel napisał że daje sobie z tym spokój. Może ktoś z was pracuje albo ma chody w jakiejś drukarni? Po całym sezonie zdjęć napewno jest sporo i chętnych na zakup napewno też by nie brakowało. Pisze ten temat żeby was natchnąć do działania. Co Wy na to??? A może się coś kroi po kryjomu ???
domelq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeśli uważasz, że to dobry pomysł to może Ty się tym zajmiesz
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeśli uważasz, że to dobry pomysł to może Ty się tym zajmiesz super pomysł , jestem za
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeśli uważasz, że to dobry pomysł to może Ty się tym zajmiesz super pomysł , jestem za Ja tez ..tylko fotki ...auta + kobiety :kox: :kox:
grzes1150 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Każdy jest pewnie za ale czy coś z tego wypali??? Szczeże mówiąc to ja do takich rzeczy nie mam smykałki. Wole siedzieć w mechanice samochodowej.
domelq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 No to jak widzisz, nie ma chyba za bardzo ludzi, którzy by mieli smykałkę...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 czyli temat się wyczerpał , do zamknięcia
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Bede miał chwile to podjade do drukarni w ktorej zamawiam naklejki i zapytam czy robia takie kalendarze
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Każda z 15 000 drukarni w PL robi kalendarze
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Tylko może być problem z terminem jakbyśmy chcieli przed styczniem... Ale już po Nowym Roku to pewnie wydrukują
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Tu nie jest problem z terminen , ceną ect. Tylko jak zwykle bedzie sajgon ..czyje auto bedzie w kalendarzu ..w jakiej koljności ect. :gwizdanie:
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 To niech już "góra" zadecyduje :gwizdanie: Można zawsze wstawić foty ze spotów
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Można zawsze wstawić foty ze spotów Nie chcesz wiedzieć co powiedzą moi znajomi jak zobaczą na ścianie kalendarz z facetami stojącymi przed A4 Znajomi znajomymi ..ale kobieta
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Kobiety też tutaj bywają A kobiecie możesz powiedzieć, że to koledzy z wojska :polew:
DarkMind Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja tez ..tylko fotki ...auta + kobiety :kox: :kox: mi sie bardzo ten pomysl podoba:) tylko mam pytanko, to co powyzej po plusie to - toples? :gwizdanie: albo chociaz bikini? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja tez ..tylko fotki ...auta + kobiety :kox: :kox: mi sie bardzo ten pomysl podoba:) tylko mam pytanko, to co powyzej po plusie to - toples? :gwizdanie: albo chociaz bikini? :gwizdanie: Sok ze 100 procentowej nagości :kox: Dla kolegów z obrączkami mogą być wersje ocenzurowane
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja tez ..tylko fotki ...auta + kobiety :kox: :kox: mi sie bardzo ten pomysl podoba:) tylko mam pytanko, to co powyzej po plusie to - toples? :gwizdanie: albo chociaz bikini? :gwizdanie: Sok ze 100 procentowej nagości :kox: Dla kolegów z obrączkami mogą być wersje ocenzurowane Jakoś to w domu przemycimy :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Brawo slaweq !!! Tak czułem że właśnie Ciebie zainteresuje ten temat A fotki nie muszą być tylko ze spotów. Ktoś kto ma umiejętności w fotoshopie czy czymś takim i kuma jak zakęcić się w drukarni jest w stanie to zrobić. Chętnych napewno będzie wiele :gwizdanie: Ja sam wziął bym dwie sztuki !!! :kox:
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Patrzcie jak kolega grzes1150 już umywa ręce od kalendarzy :gwizdanie: Ja myśłałem, że to właśnie on będzie tym co to wszystko zorganizuje :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 domelq jak byś czytał uważnie to byś zakumał że ja nie chce być organizatorem tej akcji a pomyłodawcą. Przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie to może zakumasz czytaj...czytaj...czytaj...
Rekomendowane odpowiedzi