Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy będzie jakiś klubowy kalendarz na 2009r. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koloedzy pytam o kalendarz klubowy bo był pewien temat ale założyciel napisał że daje sobie z tym spokój. Może ktoś z was pracuje albo ma chody w jakiejś drukarni? :naughty: Po całym sezonie zdjęć napewno jest sporo i chętnych na zakup napewno też by nie brakowało. Pisze ten temat żeby was natchnąć do działania. Co Wy na to??? A może się coś kroi po kryjomu :naughty: ???

Opublikowano

Jeśli uważasz, że to dobry pomysł to może Ty się tym zajmiesz

Opublikowano

super pomysł , jestem za :good:

Opublikowano

super pomysł , jestem za :good:

Ja tez ..tylko fotki ...auta + kobiety :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Każdy jest pewnie za ale czy coś z tego wypali??? Szczeże mówiąc to ja do takich rzeczy nie mam smykałki. Wole siedzieć w mechanice samochodowej.

Opublikowano

No to jak widzisz, nie ma chyba za bardzo ludzi, którzy by mieli smykałkę... :no:

Opublikowano

Bede miał chwile to podjade do drukarni w ktorej zamawiam naklejki i zapytam czy robia takie kalendarze :good:

Opublikowano

Tylko może być problem z terminem jakbyśmy chcieli przed styczniem... Ale już po Nowym Roku to pewnie wydrukują

Opublikowano

Tu nie jest problem z terminen , ceną ect.

Tylko jak zwykle bedzie sajgon ..czyje auto bedzie w kalendarzu ..w jakiej koljności ect. :gwizdanie:

Opublikowano

To niech już "góra" zadecyduje :gwizdanie:

Można zawsze wstawić foty ze spotów

Opublikowano

Można zawsze wstawić foty ze spotów

Nie chcesz wiedzieć co powiedzą moi znajomi jak zobaczą na ścianie kalendarz z facetami stojącymi przed A4 :polew:

Znajomi znajomymi ..ale kobieta :decayed:

Opublikowano

Kobiety też tutaj bywają :naughty:

A kobiecie możesz powiedzieć, że to koledzy z wojska :polew: :polew:

Opublikowano

mi sie bardzo ten pomysl podoba:) tylko mam pytanko, to co powyzej po plusie to - toples? :gwizdanie: :kox: albo chociaz bikini? :gwizdanie:

Opublikowano

mi sie bardzo ten pomysl podoba:) tylko mam pytanko, to co powyzej po plusie to - toples? :gwizdanie: :kox: albo chociaz bikini? :gwizdanie:

Sok ze 100 procentowej nagości :kox: :kox:

Dla kolegów z obrączkami mogą być wersje ocenzurowane :decayed:

Opublikowano

Sok ze 100 procentowej nagości :kox: :kox:

Dla kolegów z obrączkami mogą być wersje ocenzurowane :decayed:

Jakoś to w domu przemycimy :gwizdanie:

Opublikowano

Brawo slaweq :notworthy: !!! Tak czułem że właśnie Ciebie zainteresuje ten temat :naughty: A fotki nie muszą być tylko ze spotów.

Ktoś kto ma umiejętności w fotoshopie czy czymś takim i kuma jak zakęcić się w drukarni jest w stanie to zrobić.

Chętnych napewno będzie wiele :gwizdanie: Ja sam wziął bym dwie sztuki !!! :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Patrzcie jak kolega grzes1150 już umywa ręce od kalendarzy :naughty: :gwizdanie:

Ja myśłałem, że to właśnie on będzie tym co to wszystko zorganizuje :gwizdanie:

Opublikowano

domelq jak byś czytał uważnie to byś zakumał że ja nie chce być organizatorem tej akcji a pomyłodawcą. Przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie to może zakumasz :naughty:

czytaj...czytaj...czytaj...