arturo_freestyler Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/item467658565_lampy_przed_angel_eyes_audi_a4_b7_05_czarne_depo.html jak mam bixenona to ta lampa podejdzie? widzial juz ktos je na aucie? :>
Dibo Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Nawet o tym nie myśl. Angel Eyes do B7 ? Nie rób z niej BMW bo do B7 to już wogóle Angele nie pasują.
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ringi do B7... katastrofa ;( Chłopie odpuść
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zamienić bixenona na endżel szajsy ? :doh1: :ranting1:
Tobi_one Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 to nie sc... takze tak samo jak poprzednicy mowie stanowcze nie
!Tommy Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 jesli do soczewki pasuje H4 to mozna bixeon wsadzic. jesli inne to nie ale ori lepsze
bogi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Według mnie ringi ładnie by wyglądały w B7, ale oczywiście jakoś ładnie wykonane - raczej nie te z aukcji hehe. Niestety jest to patent BMW co też jest troszkę nie za bardzo żeby był wykorzystany w innym aucie (ale to już najmniejszy problem). A jeśli byłbym na Twoim miejscu (miałbym bixenon) to raczej bym ich nie wymieniał na inne - z resztą tak jak Ci tutaj koledzy podpowiadają. Odpowiadając na Twoje pytanie to będzie najprawdopodobniej problem ze sterowaniem bo jak jest bixenon to masz coś takiego jak samopoziomowanie a lampy które pokazałeś w linku mają raczej sterowanie takie jak zwyczajne lampy czyli ręczne. ( o ile dobrze się orientuję w temacie )
ykk Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Wymaluj ori lampki na czarno i wywal paskudny pomaranczowy kierunek i bedzie Kolega Darkoz takie ma na srebrnym i wygladaja genialnie.. http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bre_moja_a4_20_tdi_sline-t27472.0.html
arturo_freestyler Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Wymaluj ori lampki na czarno i wywal paskudny pomaranczowy kierunek i bedzie Kolega Darkoz takie ma na srebrnym i wygladaja genialnie.. http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bre_moja_a4_20_tdi_sline-t27472.0.html piekne takie chce :> jakis manual jak zrobic? :>
Dibo Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 piekne takie chce :> jakis manual jak zrobic? I właśnie w taką stronę powinieneś pójść. A nie robić z Audi BMW, tym bardziej z B7 gdzie na ori światłach wygląda ładnie.
Darkoz Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Przepraszam Panowie.. dawno nie odwiedzialem forum.. praca praca praca.. widzialem wiadomosc od kolegi arturo_freestyler wiec postaram sie opisac co z czym sie je przy rezanku lamp. A wiec.. Po demontazu lamp.. przede wszystkim musimy uporac sie z klejem.. ktory jest dosc mocny i w tym wypadku proponuje zastosowac jakas nagrzewnicce w postaci opalarki.. z gory odradzam wkladanie lampy do pieca czy piekarnika tak jak to wczesniej bylo mowione poniewaz w ten sposob mozna bardzo latwo uszkodzic lampe.. Po rozklejeniu nie usuwaj kleju poniewaz jesli zrobisz to sprawnie to ten sam klej posłuży Ci drugi raz.. mozesz tez zastosowac jakis klej - silikon bezbarwny.. Praktycznie kazda czesc lampy mozna odzielic od drugiej wiec jesli chcesz uzyskac efekt czarnego wkładu .. wysatrczy ze wyciagniesz chromowona czesc na spodzie pod xenonem i to miejsce pomalujesz czarna farba - sprayem o wysokiej wytrzymalosci temperatur . Dekielek tez bardzo latwo mozna usunąc i na jego miejsce montujesz jakis bialy badz przezroczysty.. Jakis w sensie ze musi miec odpowiedni rozmiar.. ja zamontowalem od mercedesa CLK i jestem zadowolony z efektu.. na zywo wyglada naprawde fajnie.. ale mysle ze ORi to Ori i takiego wlasnie powinninens poszukac.. Pozdrawiam
Dibo Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Widzę że trochę roboty z tym jest. Ale warto bo efekt konkretny Napewno dużo lepiej niż jakby załozył Angel Eyes.
Ghostrider Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Panowie a co myślicie o tych Angelach W zamyśle żeby uzyskać podobny efekt: Biorąc pod uwagę że mam obecnie zwykle lampy, i zamierzam pomalowac grill na czarno bo moj chromik na nim jest juz troche sfatygowany, a czarny strasznie mi sie podoba
ramzespp Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Według mnie ORI lampy wyglądają ładnie, nie wymagają poprawek
Ghostrider Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 a mnie wlasnie zwykle ori sie nie podobaja dlatego szukam czegos innego
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Ja bym ich nie zalozyl do B7 Co to Bmw czy Audi ?? W Golfie ewentualnie moze by i pasowalo :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 16:41_________________________________________________T strzel sobie bi-xenony a nie jakis shit
Ghostrider Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Wlaśnie chyba tak zrobie odloze kase i pojde w Bi-Xenony z czarnym srodkiem
Ukasz699 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Wlaśnie chyba tak zrobie odloze kase i pojde w Bi-Xenony z czarnym srodkiem Prawidlowy wybor
Rekomendowane odpowiedzi