artech Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Dzisiaj zamontowałem część nowego wydechu Millteka, na razie sam cat-back dla porownania z...no wlaśnie nikt nie zauważył że końcówki wydechu nie były seryjne...a byl założony wydech MG. Milltek gada o wiele lepiej, glośniej, bardziej basowo, wyraźnie słyszalny gulgot na wolnych obrotach i sportowy ryk na wysokoch. Wkrótce wrzuce filmik, ale najpierw musze dociąć dyfuzor bo wymyśliłem sobie czarne owalne końcówki i nie mieszczą się w fabrycznych otworach.
PrzemoS4 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Panowie, mega duza prosba o glosik Z gory dzieki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page-
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Już wiem co powoduje że silnik 4.2 BBK niby nie trzyma mocy Po wymianie wydechu na przelot Millteka uzyskałem na hamowni książkowy pomiar: 344KM i 415 Nm. Więc to chyba fabryczny wydech zamula silnik, może w fabryce mierzyli bez wydechu Ciekawe ile będzie po sofcie REVO Stage II. Niedługo sesja i filmik z dźwiękiem wydechu. Aktualizacja w pierwszym poście.
turzol Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne
Tomi_81 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne Jest dobrze ...co do lamp ja bym zostawił, ale każdemu co innego się podoba
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne Jest dobrze ...co do lamp ja bym zostawił, ale każdemu co innego się podoba Folię założę, zobaczymy jak wyjdzie, zawsze można zdjąć
bartekzks Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 KOT !! Jeśli można ile takie felgi może być na pw. Pozdrawiam
Binek1.8T Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Piękna czarnulka..! Powiedz mi jak mniej więcej czasowo wychodzi 0-200?
artech Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Piękna czarnulka..! Powiedz mi jak mniej więcej czasowo wychodzi 0-200? A tego to akurat jeszcze nie sprawdzalem, ale ogarne temat w weekend na racelogicu to dam znac
Binek1.8T Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Jestem po prostu ciekaw. U mnie w temacie jest filmik 0-200 pod mała górkę, bo tylko tak było najbezpieczniej nagrać/sprawdzić w moich okolicach.
rune Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Na Polish jak doladujesz bagaznik to trze ci?
artech Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Mały reportaż z jazdy S4ką jako aktualizacja w pierwszym poście. Malowaliście tak pisanki w swoich autach??? ;D
lopes1987 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 kocur!!! a dzwięk silnika poezja, słuchasz wogóle radia w aucie???
hunter91 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Wiec dostrzegasz różnice mocy przed wymiana wydechu i po ?
artech Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 kocur!!! a dzwięk silnika poezja, słuchasz wogóle radia w aucie??? Słabo grające BOSE przestało mi przeszkadzać Wiec dostrzegasz różnice mocy przed wymiana wydechu i po ? Lepsza reakcja na gaz i łatwiej wchodzi na obroty, powyżej 4tys rpm dostaje drugiego kopa
Binek1.8T Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Filmik fajny aczkolwiek wydaje mi sie ze dźwięk wydechu był cały czas z zewnątrz samochodu.. Ciekawe tez jakie dźwięki docierają jadąc w środku..
Rekomendowane odpowiedzi