etines8 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Witam, z chęcią spotkałbym się na spocie, ale wiem jak to jest z autopsji... Praca/Dom/Audi/ITP. Nie zawsze ma się czas spojrzeć na lubuskie z prostej przyczyny tu się nic nie dzieje. Gdy ktoś organizuje mini spot to zawsze dowiaduje się po fakcie. Trzeba by bardziej zorganizować spotkania: -wyznaczyć starostę grupy (ewentualnie czat grupowy fb) -zebrać grupę aktywną -pisać na priv o spotkaniach (powiadomienia) Dawać propozycje! Utworzyłem grupę, zapraszam: https://www.facebook...92671044303888/ Edytowane 8 Października 2015 przez etines8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian_81 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Git ajdija jednak ja nie posiadam FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primaballerina Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Pomysł godny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To czas założyć ;p narazie grupa liczy 5 osób. Informujcie innych forumowiczów z lubuskiego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNW Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jak bedzie kilku pasjonatów to też się z chęcią pojawię Tylko jakiś konkretny czas .mi pasuje dpiero w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Narazie mam 7 osób w grupie na fb, słabo idzie z nabywanie członków, do spotu jeszcze daleko. Ktoś jeszcze za grudniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Października 2015 przez etines8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek18 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dołaczyłem również ja a ze mna trzech którzy nie mają Fb ale na zlot z checią sie wybiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 kiedy chcielibyście zorganizować spot? Ktoś jeszcze za Grudniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeglarz Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 kiedy chcielibyście zorganizować spot? Ktoś jeszcze za Grudniem? Ja też za grudniem. Fb.nie posiadam i nie zamiaruje posiadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A co wam lepiej pasuje weekend, czy w tygodniu. Ustalmy jakiś dogodny termin dla każdego. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeglarz Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mnie jest wszystko jedno jestem starym emerytem i mam czas. Jeszcze muszę Was spytać czy mnie przyjmiecie bo ja mam tylko A2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Lepiej jakiś weekend tak mi się wydaje, face też nie mam ale jak coś w dogodnym terminie by było (wiadomo jak to teraz z czasem) to się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufel26 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jestem jak najbardziej za, sam od siebie(FZG) zorgnizuje 3-4 auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNW Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A co wam lepiej pasuje weekend, czy w tygodniu. Ustalmy jakiś dogodny termin dla każdego. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk To co w temacie cisza ?A grudzień tuż tuż.Moze ktoś rzuci datę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Uwaga! 6 Grudnia - Niedziela odbędzie się spot utworzono dla grupy "Audi A4 Klub Lubuskie" w Zielonej Górze, na parkingu Makro (Parking jest oświetlony). Proponowana godzina to 18-20. Niżej link do wydarzenia na facebooku, zainteresowanych proszę o zgłoszenie. Można tez pisząc poniżej. https://www.facebook.com/events/971581746242504/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To jak o której spot ? Coś wiadomo już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNW Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Uwaga! 6 Grudnia - Niedziela odbędzie się spot utworzono dla grupy "Audi A4 Klub Lubuskie" w Zielonej Górze, na parkingu Makro (Parking jest oświetlony). Proponowana godzina to 18-20. Niżej link do wydarzenia na facebooku, zainteresowanych proszę o zgłoszenie. Można tez pisząc poniżej.https://www.facebook.com/events/971581746242504/ Pozdrawiam Ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Spot Swiąteczny Grupa Lubuska - A4 Klub Witam, Tak jak ustaliliśmy fajnie by było spotkać się na święta, bo dużo osób ma wolne i jest w stanie poświecić kilka godzina na spotkanie, pochwalić się nowymi modami, doświadczeniem i prezentami, oczywiście dla naszych audi-czek. Liczę na obecność większa niż ostatnio i proszę informacje o obecności. Spot odbędzie się na parkingu Castoramy w ZG. Godzina 19:00 start. Wesołych Świąt! https://www.facebook.com/groups/1692671044303888/permalink/1714811198756539/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadus32 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam Szanowne Towarzystwo, Oczywiście, także chętnie dołączę jeśli oczywiście przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam Sadus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pewnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi