Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dominik - wszystko się okaże wkrótce. Chodzi mi również po głowie A4B8 z napędem na cztery łapki,bo raz, że świeższe o ten rok, czy dwa, a druga sprawa - mam nadzieję, że już wszystko w nim poprawili.

Na dzień dzisiejszy szukam czegoś wśród tych dwóch modeli:wink: ale zadbany i nie bity naprawdę ciężko znaleźć.

Opublikowano

A6 w avancie-zawsze będzie większa na dłuższe wypady, a A4w quattro- no to miał bym dylemat-dla siebie wziął bym A4, a dla rodziny A6...:whistling::wink:

Opublikowano

I zmień już te dane, bo przestarzałe są. A jak już nie masz A4 to sio stąd. I jeden i drugi :decayed:

Opublikowano
:tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4::tongue4:
Opublikowano

Domino - spadamy, nie będziemy siedzieć z takimi ło jak ten tu wyżej:kox:

A co do auta,to ja jeżdżę w 95% sam (i w dodatku po mieścinie), lub na naprawdę krótkie trasy - raz, dwa razy w roku strzelę dłuższa na wakacje. Stąd właśnie mój dylemat co wziąć - A6 kusi komfortem i wielkością, ale zdaję sobie sprawę,że w większości czasu była by ie wykorzystana.

A4 w sumie jest w sam raz, tylko nie wiem, jak będzie w B8 z komfortem, którego mi brakowało w B6:wink: Gabarytowo myślę, że wystarczyła by całkowicie.

Opublikowano

Ja tam jestem za B8... Świeższe autko. Powietrza nie ma co wozić... Jak masz 100 koła to bierz od Patroxa :D

Opublikowano

pewnie, jak pisałem wyżej-dla siebie wziął bym A4, a ja robię spore trasy z rodziną, to A4 dla mnie już trochę za ciasna jest:kwasny: jak dzieci podrosną trochę-trzeba będzie się na jakiegoś avanta z quattro przesiąść...:naughty:

Opublikowano
Ja tam jestem za B8... Świeższe autko. Powietrza nie ma co wozić... Jak masz 100 koła to bierz od Patroxa :D

Jak byś się "troszkę" dołożył, to już byśmy się po wsi powozili :polew:

Opublikowano

Spoko, sprzedam mieszkanie i będę kimał w B8 :naughty:

Opublikowano
Spoko, sprzedam mieszkanie i będę kimał w B8 :naughty:

:grin::grin::grin::grin::grin: przynajmniej nie za***ią...:wink4:

Opublikowano

:polew:

Po prostu bońćcie :D I nie musicie mieć zwieracza :decayed:

Opublikowano

witam panowie.

mam pytanko. potrzebuje gnojowozu. passat b4 w dobrym stanie

moze komuś udało mu sie podjechac do Chojnowa

http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C24065916.html

bo nie chiałbym jechac z poznaia tylko po to zeby na pierwszy rzut oka stwierdzic ze auto to jedynie rdza. bardziej zalezy mi na budzie niż silniku, wyposazeniu.

jak by ktos moze z okolić miał blisko i oblukał na zywo bede wdzieczny i nie omieszkam sie odwdzieczyć.

Opublikowano

Panowie -macie może jakiegoś zaufanego człowieka,z którym można by się wybrać po samochód? Upatrzyłam sobie auto, ale nie dogadam się w chwili obecnej na tyle, żeby budzić jakiekolwiek zaufanie:kwasny: Poza tym, potrzebuję kogoś, kto pomoże auto sprawdzić i prześwietlić.

Oczywiście gratyfikacja za trud i pot zapewniona:thumbup1::wink:

Macie kogoś pewnego??

Opublikowano

gdzie chcesz jechać po auto, co masz na myśli sprawdzić i prześwietlić?

Opublikowano
gdzie chcesz jechać po auto, co masz na myśli sprawdzić i prześwietlić?

Auto stoi w Hanau, koło Frankfurtu nam Menem. Sprawdzone jest w ASO po VINie i niby wszystko się zgadza. Szukam kogoś, kto rozmawia przyzwoicie po niemiecku i jest w stanie jeszcze zerknąć na samochód pod kątem jakiegokolwiek wałka (miernik lakieru, itp.).

Nie chcę podjarany sam kupować, to raz,bo zawsze można czegoś nie dopatrzyć, a dwa, że obecnie po długich latach nieużywania mój "niemiecki" co najmniej kuleje:wink:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Dokładnie chodzi mi o to:

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=160209566&lang=pl&action=previous&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2008

Opublikowano

mam rodzine w Mannheim, język to nie problem-prędzej wiedza o samochodach i obsługa miernika lakieru:decayed:

Opublikowano
mam rodzine w Mannheim, język to nie problem-prędzej wiedza o samochodach i obsługa miernika lakieru:decayed:

Ja mam gdzieś w okolicy ziomka, z którym jechałem po poprzednią B6, ale z nim się dogadać, to lepiej samemu iść na kurs samochodziarstwa i języka niemieckiego i samemu pojechać:polew: Trzeci dzień i obiecuje, że zadzwoni, jak go pogonię, to mówi, że dzwonił, ale nikt nie odbierał...Dziś się zobowiązał podjechać jutro, ale jakoś w bajki nie wierzę:grin:

Taki zwyczajnie zabiegany człowiek, ale ma blacharkę i sprowadzanie aut w małym paluchu:hi:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Poza tym, jak pisałem potrzeba mi właśnie osobę, z którą pojadę sfinalizować w razie czego całość - oczywiście nie za darmo:wink:

Opublikowano

no to bierz jego i jeszcze kogoś-zawsze to dwie głowy oprócz Twojej-tak jest najlepiej, bo jak pojedziesz z Nim, tylko was dwóch-to i tak, jak Ci się auto spodoba, pomimo mankamentów-przegadasz go i przekonasz, ze jednak warto kupić coś, co On by nie wziął, choćby ze względu na odległość, jaką przerobiliście w jedna stronę...

Opublikowano

Tylko,że koleś jest na miejscu niedaleko Frankfurtu właśnie i za czorta nie można się z nim dogadać:decayed: - zaganiany jest:facepalm:

Opublikowano

nic na siłę-jak pójdzie-to znaczy, że nie była dla Ciebie...:wink4: