Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ważne żeby ludzie nabrali rozpędu nawet 3-4 auta i już można pogadac i wymienić doświadczenia. Ja dopiero powoli poznaje swoje auto w 5 miesięcy zrobiłem 13tys km :)

Opublikowano

dobra! ZApisane w kalendarzu.Jutro bede.

Opublikowano

Nie ponapijać się dzisiaj za bardzo!

Najbardziej boję się tego, że nie będę w stanie jechać ... Alkomat prawdę powie ;(

Opublikowano

Bartek ja tam mam zawsze kierowce pod reka czytaj żona :) wiec zawsze jakies piwko mozemy wypic tylko pisz jakie pijesz bo ja Leszka :)

Ja pewnie bede jako pierwszy na spocie musze jeszcze jechac na "oszołoma" umyc auto bo szpaki sie najadły jakiegos cuda i auto średnio wyglada :)

Opublikowano

Ja niestety nie mam kierowcy, więc nie piję :)

Jak będziecie chcieli to wezmę VAG'a.

Opublikowano

to dzis o 16nastej??? na lotnisku WPISYWAC SIE KTO BEDZIE JESZCZE zeby jakos wiekszy spocik zrobic :naughty:

Opublikowano

Ja niestety nie dam rady ;(,zatrzymali mnie w robocie na 48h :kwasny:,jutro come back dopiero.

Opublikowano

Dobrej zabawy :decayed: Szkoda że mnie tam nie ma ;( bo siedze w domu sam i sie nudze :smutas:

Opublikowano

no i spot zakończony. 5 aut było więc nie było źle. Fajnie było przywitać się z ekipa i mam nadzieje że niedługo bedzie kolejny. Za tydzień impreza w poznaniu więc chyba ekipa na wyjazd się uzbiera.

Opublikowano

Ja tez byłem,przywitałem sie z ekipą :hi: i do następnego spotkania.

Opublikowano

Forum się zepsło?

Opublikowano

Ja to się będę musiał ścignąć kiedyś z tą zaczipowaną B5 ;)

Opublikowano

bartek na kompie forum coś mi nie śmiga na telefonie wszystko ok więc nie wiem co jest grane. Jak jestem na forum a córka jest obok mnie to jak tylko zobaczy twój podpis forumowy krzyczy kotek :) ta b5 kolegi z jeleniej zachwyciła mnie siedzeniami ogólnie mega :) ja po nowym roku albo zacznę inwestować w swoją albo zmienię na b6 czas pokaże

Opublikowano

Zmieniaj na B6 :)

Opublikowano

ja po nowym roku albo zacznę inwestować w swoją albo zmienię na b6 czas pokaże

zawsze będziesz mógł kopić moją i przełożyć kierę na lewą... :wink4: