_Bartek_ Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 2 lata temu byłem w Bridgend w Walii przez 3 miesiące [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 20:54_________________________________________________Czytałem niedawno, że to miasto samobójców
KOval81 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje
AMON Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Panowie jak na ta niedziele cos szykujecie (spot) to mozna cos pomyslec,ja w koncu jakis wolny weekend albo raczej jego czesc
_Bartek_ Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje Wołałeś Bartek do Grześka, więc się nie dziw, że się nie odwrócił To był mój koleś najwidoczniej
devon00 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 spot niedzielny czemu nie tylko musial bym zabrac swoje małe szczescie ze soba bo zona jedzie sie edukowac na uczelnie ale "bajtek" mowi wiec na wujka sie nadajesz
_Bartek_ Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 To może i ja wezmę swoje małe szczęście?
dogasso Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 To jak robimy cos w niedziele to i ja wezmę swoje szczęście tylko że już dorosłe To o 16 pod EKO??
_Bartek_ Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja koło 17 będę mógł jakby co...
dogasso Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja będę ze swoją kobitą max o 16.30... Ja jeździć nie bardzo mogę bo wczoraj Andrzej mnie ugościł :gwizdanie:
devon00 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 i plaża wpadli goscie bez uprzedzenia wiec mnie zabraknie
_Bartek_ Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja byłem o 17 i nikogo nie było
dogasso Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ja byłem o 16.30 i tylko street Lca było... żadnej A4 może poczekamy do zimy i wtedy zrobimy coś większego i wcześniej żeby jasno było??
KOval81 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje Wołałeś Bartek do Grześka, więc się nie dziw, że się nie odwrócił To był mój koleś najwidoczniej Nie podkapcaj młodzieńcze - Twoją facjatę widziałem :polew: Panowie - nasze umawiania jak widać coś o kant rozbić można Coś się ekipa zebrać nie potrafi, ale jesień, więc same leniwce :gwizdanie:
AMON Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje Wołałeś Bartek do Grześka, więc się nie dziw, że się nie odwrócił To był mój koleś najwidoczniej Nie podkapcaj młodzieńcze - Twoją facjatę widziałem :polew: Panowie - nasze umawiania jak widać coś o kant rozbić można Coś się ekipa zebrać nie potrafi, ale jesień, więc same leniwce :gwizdanie: True,true :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje Wołałeś Bartek do Grześka, więc się nie dziw, że się nie odwrócił To był mój koleś najwidoczniej Nie podkapcaj młodzieńcze - Twoją facjatę widziałem :polew: Panowie - nasze umawiania jak widać coś o kant rozbić można Coś się ekipa zebrać nie potrafi, ale jesień, więc same leniwce :gwizdanie: True,true :gwizdanie: A Ty się nie ciesz, bo nawet paścia nie pokazałeś po zrobieniu :gwizdanie:
_Bartek_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A co tam się w nim narobiło? Cabrio?
AMON Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie da się mnie podrobić Widzisz, za bardzo przejęty pracą byłem może, albo szedł mój koleś. W węża ciąłeś idąc na halę A tak poza tym, to coś się dzieje w Legnicy, bo jak się w chałupie zakopałem po godzinach, to nie wiem, co się dzieje Wołałeś Bartek do Grześka, więc się nie dziw, że się nie odwrócił To był mój koleś najwidoczniej Nie podkapcaj młodzieńcze - Twoją facjatę widziałem :polew: Panowie - nasze umawiania jak widać coś o kant rozbić można Coś się ekipa zebrać nie potrafi, ale jesień, więc same leniwce :gwizdanie: True,true :gwizdanie: A Ty się nie ciesz, bo nawet paścia nie pokazałeś po zrobieniu :gwizdanie: Ja chce pokazac tylko czasu nie ma,jak cos sie ustali konkrektnego to napewno bede i zaproszenia powysylam nawet A co tam się w nim narobiło? Cabrio? Cabrio nie,tylko zewn s line doszedl a w srodku niedlugo zagosci RNS E jeszcze tylko pare czesci i bedzie jak zloto :>
Rekomendowane odpowiedzi