Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 "okazyjnie" I znowu jakieś ciężkie wyrazy do zrozumienia
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 może to lubię, albo ubóstwiam "okazyjnie" czy jakoś tak mozna LUZIK
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tym sposobem rozkręca się spoty Nie ważne że nie było spotkania od sierpnia
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tym sposobem rozkręca się spoty Nie ważne że nie było spotkania od sierpnia czepiasz sie szczegółów...
BarthPL Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 widze ze temat ruszyl ostro lekko OT ale grunt ze sie cos dzieje kaczorek i Watson dajcie znac jak juz bedziecie znac jakies godziny ja moge caly weekend wiec czekam na szczegoly
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 lekko OT ale grunt ze sie cos dzieje Jakie tam OT OT to się robi jak sie na spoty umawiacie
Gość NyPal Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 napisałem posta i temat skoczył przez trzy stronki....ale jaja!!! Opolanie + adoptowańcy macie POWERA nie ma co!!! A tak na poważnie panowie wezcie sie za spoty Legnickie ugadajcie termin a na pewno sie wprosimy żeby frekfencje podniesc - nasze furki na wodzie śmigaja i my sobie tak po kraju to tu to tam.....poczytajcie temat Świdnicki tam koledzy wymyslili ulotki za wycieraczke z zaproszeniami - może to jest pomysł? Fajnie że macie chęci bo to już bardzo wiele.. Pozdrawiam!
Gość cloo Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 może my przyjedziemy Wiesz, tylko obawiam sie, ze jak Legniczanie te ostatnie stronki poczytaja, to mogloby sie czasem skonczyc tak, ze tylko My bysmy na tym spocie byli ________________________________________________________________________________ Dorota
Gość NyPal Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Bądźmy dobrej myśli.... a że tak spytam czy ktoś z waszych stron jedzie do Wisełki ?
BarthPL Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 cloo po przeczytaniu tych ostatnich stronek to dopiero przychodza checi na spota NyPal ja niestety do wiselki nie jade ale moze ktorys z kolegow
Gość cloo Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 to dopiero przychodza checi na spota No i o to nam chodzilo! :> Zamierzony przez nas cel zostal osiagniety ______________________________________________________________________________ Door-ota
BarthPL Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 widze ze zapal kolegom cos minal czekam na info chlopaki co z weekendem i mam nadzieje ze dacie znac proponuje niedziele kolo poludnia
Gość NyPal Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 szykujemy sie na Chrzanów http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17154.0 BarthPL Ciebie tez zapraszamy..... to dopiero bedzie imprezka
BarthPL Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 przejrzalem temacik faktycznie zapowiada sie rewelacja, szkoda ze teraz dopiero sie dowiaduje bo plany na weekend juz dawno mam zaklepane bawcie sie dobrze i czekam na jakas relacje foto mam tez nadzieje ze w koncu jakas "legnicka" ekipa sie zbierze
akali Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Chętnie spotkałbym się na spociku w Legnicy :>
ajlonna Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak bedzie coś w Legnicy to ja też z przyjemnościa przybędę :>
akali Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 To może jako świeżynki na forum zorganizujemy spot.
ajlonna Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 mówisz i masz, podaj dzień i godzine i jesteśmy
Gość spedyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 To może jako świeżynki na forum zorganizujemy spot. Jaki zapał do spotowania :th: Róbcie spotkanko jak najprędzej, nawet dla dwóch aut, bo wypali się ten zapał
Rekomendowane odpowiedzi