tfk83 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Witajcie,panowie mam dość znany problem czyli woda pod dywanikiem kierowcy. Sporo się na czytałem na temat tego problemy - uszczelnienie obudowy ecu, niedrożne kanały odpływowe itp. Wszystko to sprawdziłem co mogłem uszczelniłem, kanały drożne - woda nie stoi. Takie mam pytanko , czy jest możliwość że woda dostaję się od spodu lub spod nadkola ( lewego ). Nadkole mam przytarte w jednym miejscu i nie wiem czy może mieć to wpływ. Audi nie ma szyber dachu więc kanały odpływowe dachu odpadają. Edytowane 20 Października 2015 przez tfk83
jospethe Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) A może nagrzewnica powiedziała papa... NA pewno to woda a nie płyn z ukłądu? Pynu nie ubywa w zbiorniczku? Edytowane 20 Października 2015 przez jospethe
tfk83 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Płynu nie ubywa, grzeje dobrze
szakal222 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Kolego zdejmij nadkole ,i zobacz na gumowe przelotki kabli do kabiny,u mnie brakowalo dzyndzla ui tam lalo
syra86 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Nie wiem jak u Ciebie ale w polifcie po lewej stronie przy stopie łączy się przewód od tylnego spryskiwacza. Może być nieszczelny i wywalac płyn. To chyba ostatnia opcja z możliwych jeśli resztę przerobiłes. Edytowane 20 Października 2015 przez syra86
wesz82 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Linke maski zobacz przez nia też leci. Na pewno z obudowy ecu nie leci??? Włóż reke do wewnątrz i zobacz czy gumowana czesc osłony nie jest wilgotna.
tfk83 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Dzięki panowie, będę szukał dalej Edytowane 21 Października 2015 przez tfk83
mo2 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 U mnie lało z góry przez uszczelkę ramki drzwi. Lekkie dogięcie rękoma załatwiło problem .
jacek70 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Przede wszystkim sprawdź co to za płyn? Woda , płyn chłodniczy, płyn spryskiwaczy a może jeszcze inna ciecz. Będzie łatwiej udzielić pomocy.
kaczaza5 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 U mnie woda dostawała się od spodu przez nieszczelny gumowy korek odpływowy... u mnie był wpływowy Nowe korki do dostania w aso ja kupowałem w VW.
Rekomendowane odpowiedzi