Piotr Czarnojan Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 W dniu 22.11.2018 o 09:16, D4NTE napisał: Autko pięknie się prezentuje.? staram sie by jakos wygladało
wielik Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Audi prezentuje sie zacnie;) Wielka szkoda że dostałeś strzała no ale takie życie. Wiem jak to jest z ubezpieczalniami tylko patrza aby zrobić w hu ..a.. Ile wyplacili odszkodowania za ta szkode?
Piotr Czarnojan Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2018 W dniu 15.12.2018 o 15:51, wielik napisał: Audi prezentuje sie zacnie;) Wielka szkoda że dostałeś strzała no ale takie życie. Wiem jak to jest z ubezpieczalniami tylko patrza aby zrobić w hu ..a.. Ile wyplacili odszkodowania za ta szkode? Dzięki staram się by auto jakoś wyglądało no szk9da że dostało Ale tak jak mówisz takie życie ważne że poskladane dobrze A nie byle by zrobić I zarobić A ubezpieczalnia wypłacił 33 tyś
damian19886 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Fajne autko i kolorek:) kolego jak tam sprawuje się multitronic po chipie? ile już przejechaliście z żoną po chip tuningu?
Piotr Czarnojan Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 13 godzin temu, damian19886 napisał: Fajne autko i kolorek:) kolego jak tam sprawuje się multitronic po chipie? ile już przejechaliście z żoną po Hej co do skrzyni ma już przejechane prawie 40 tyś km po chipie I odpukac nic się nie dzieje ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 I smerfeta też miała święta
Norbas Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Sławek jak zwykle zrobił mega robotę Piotrek Dawaj coś do kalendarza mata super, sam taka używam i jestem mega zadowolony ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Norbas napisał: Sławek jak zwykle zrobił mega robotę Piotrek Dawaj coś do kalendarza mata super, sam taka używam i jestem mega zadowolony ? Tak Sławek jak zawsze pokazał klase do kalendarza ktore wysłac a mata była kupiona by Sławek miał mniej do sprzatania po psie
pietrz44 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Godzinę temu, Piotr Czarnojan napisał: Dawaj te zdjęcie. Auto stoi ale jakby czuć już tą dynamikę, że za chwilę ruszy. Z Drive mi się kojarzy ?
Stich Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Godzinę temu, Piotr Czarnojan napisał: mata była kupiona by Sławek miał mniej do sprzatania po psie Zloty klient ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Hej a więc człowiek nie zyje samymi zmianami dla sb w aucie i by ni było ze sie nic nie dzieje z autem Wraz z nowym rokiem w aucie został wymieniony posredni wał kierownicy nr 3 miał juz luzy kolektor ssący wraz z silniczkiem i egr wszystko w aso a ciut pozniej w vag bauer service poszły wszystkie filtry i oleje wraz z napedem pompy oleju multi tez dostało nowa oliwe i jakis czujnik Sensor 1 for Exhaust Temp Bank 1 (G235) Edytowane 3 Lutego 2019 przez Piotr Czarnojan
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Był dzień kobiet więc smerfeta by nie była smutna dostała buciki ?
MaciekPL Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Nie planujesz zmienić przodu na lifta? Przy tym kolorze w połączeniu z C+ zrobiło by to mega robotę.
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 47 minut temu, MaciekPL napisał: Nie planujesz zmienić przodu na lifta? Przy tym kolorze w połączeniu z C+ zrobiło by to mega robotę. Nie wiem czemu ale podoba mi się bardziej przedlift niż polift Ale może kiedyś to do mnie dojdzie ? że przyjdzie I czas na mnie
Dev Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Robić coś z czegoś czym nigdy nie było i nie będzie to trochę lipa. Ryj z polifta, środek i tył z przedlifta, trochę to z D....
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 5 godzin temu, Dev napisał: Robić coś z czegoś czym nigdy nie było i nie będzie to trochę lipa. Ryj z polifta, środek i tył z przedlifta, trochę to z D.... Może zobacz dokładnie jak ma tutaj kolega auto zrobione, a później komentuj
Dev Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Jak wiem jak ma zrobione i jaki to ma związek ?
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 55 minut temu, Dev napisał: Jak wiem jak ma zrobione i jaki to ma związek ? Bardziej chodzi mi o to że do polifta aż tak dużo tutaj nie brakuje.
Piotr Czarnojan Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Koledzy miło było czytać wasze opinie i te dobre i te negatywne Ale niestety auto dzisiaj się sprzedało więc temat do zamknięcia
Dev Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 8 minut temu, Piotr Czarnojan napisał: Koledzy miło było czytać wasze opinie i te dobre i te negatywne Ale niestety auto dzisiaj się sprzedało więc temat do zamknięcia jaki prajs jesli to nie tajemnica....
Rekomendowane odpowiedzi