Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Opublikowano 6 Lipca 2017 Teraz, Gibons napisał: wiem pamietam szkoda bo nie nacieszyles sie nimi no przejechałem na nich cos koło 300 km ale nie te to beda na innym aucie
Piotr Czarnojan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A wiec troszke czasu mineło dla sprostowania sprawa dalej gdzies wisi nasza polska policja dalej ma wszystko w d*pie wiec robie auto na swoje ryzyko bo dosyc mam juz czekania wiec auto zostaje składane
Piotr Czarnojan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 37 minut temu, Gibons napisał: bedzie lift niestety bedzie przedlift
Gibons Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Masz już przód ? celujesz w kolor czy do malowania ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Gibons napisał: Masz już przód ? celujesz w kolor czy do malowania ? tak juz wszystkie graty juz posiadam no bedzie wszystko malowane bo z 2giej strony były odpryski wiec tez sie odrazu prysnie do tego wpada nowe zawieszenie na 2 strony +2 amory a reszta wyjdzie w praniu bo portwel uszczuplił sie do 0
D4NTE Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 3 mam kciuki że sprawa pozytywnie się zakończy i kasa Ci się zwróci Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Piotr Czarnojan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 38 minut temu, D4NTE napisał: 3 mam kciuki że sprawa pozytywnie się zakończy i kasa Ci się zwróci Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Szczerze powiem tak mam już to w du... Jak to się zakończy czy oddadzą kase czy nie ale patrząc na to wszystko co się dzieje to raczej wątpię że coś oddadzą a tak to już chyba sentyment do tego pomnika Ale jedno wiem że wszystko będzie poskladane tak by się nikt nie bał tym jezdzic ? no i już rodzą się tak samo nowe plany co do auta ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) A więc po 6ciu miesiącach auto prawie ukończone teraz zostało tylko szpary ustawić i przy okazji wpadł nowy grill ? a i zapomniałem jeszcze jest kierownica Edytowane 7 Listopada 2017 przez Piotr Czarnojan
Tomasz Krajewski Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 It's alive, IT'S ALIVE!! Brawo za wytrwałość Te żółte hamulce w rotorach kozak. Kolor kozak. Ale ten grill znowuż mi nie pasuje chyba. Kolejna osoba na forum, co wrzuciła w przedlifta tego grilla. Ja sam chciałem to zrobić, ale chyba mi przechodzi jednak. P.S. wcześniej chyba blachy cenzurowałeś na zdjęciach, teraz masz jawne.
Tomasz Krajewski Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Może weź tablice rejestracyjną wywal. Chociaż do foto. Mi się wydaje, że tablica psuje tego grilla bardzo.
black4 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witaj, Żółte zaciski z niebieskim lakierem fajnie kontrastują Ten grill a'la RS wygląda bdb w połączeniu z tym samym wzorem w kratkach halogenów, Pozdrawiam
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 27 minut temu, Tomasz Krajewski napisał: It's alive, IT'S ALIVE!! Brawo za wytrwałość Te żółte hamulce w rotorach kozak. Kolor kozak. Ale ten grill znowuż mi nie pasuje chyba. Kolejna osoba na forum, co wrzuciła w przedlifta tego grilla. Ja sam chciałem to zrobić, ale chyba mi przechodzi jednak. P.S. wcześniej chyba blachy cenzurowałeś na zdjęciach, teraz masz jawne. No troszkę to trwało Ale sprawa się jeszcze nie skończyła robiłem to z ac więc walka o swoje jeszcze nie skończona co do grilla kolego to wszystko rzecz gustu mi się jakoś widzi?
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Ten grill a'la RS wygląda bdb w połączeniu z tym samym wzorem w kratkach halogenów, kolego plan taki jest ale ciężko znaleźć do zderzaka s-line Ale i to się ogarnie
Tomasz Krajewski Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Godzinę temu, Piotr Czarnojan napisał: co do grilla kolego to wszystko rzecz gustu Pewnie. Tylko mnie to męczy, bo czasami mi się podoba, czasami nie i sam nie wiem dlaczego ;). Ja to myślę, że kwestia tablicy + ew kratki przy halogenach też mogą zrobić robotę. Ze starą kierą co robisz? dodano po chwili: ah, sry zapomniałem, że w niej poduchy nie ma. Edytowane 6 Października 2017 przez Tomasz Krajewski
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Kierownica jest i poduchy też Ale raczej Ci się nie przyda bo ja mam manetki w niej a ty już manual? Edytowane 6 Października 2017 przez Piotr Czarnojan
Tomasz Krajewski Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Godzinę temu, Piotr Czarnojan napisał: raczej Ci się nie przyda No tak... z resztą na razie mocy mi bardziej brakuje niż wyglądu
Tomasz Krajewski Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Znalazłem! Kiedyś zaczepiony przeze mnie właściciel A5 na ulicy wkręcał mi ten motyw. Wkręca się ramkę tablicy w miejsce haka do holowania. Jest to pod wersję USA ramki, którą ponoć można zamówić w wydziale komunikacji. Chodzi o taki patent jak na zdjęciach. Znalazłem wpisując w google "tow hook licence plate mount "
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 6 minut temu, Tomasz Krajewski napisał: Znalazłem! Kiedyś zaczepiony przeze mnie właściciel A5 na ulicy wkręcał mi ten motyw. Wkręca się ramkę tablicy w miejsce haka do holowania. Jest to pod wersję USA ramki, którą ponoć można zamówić w wydziale komunikacji. Chodzi o taki patent jak na zdjęciach. Znalazłem wpisując w google "tow hook licence plate mount " No prosze widzę fajny patent?
Rekomendowane odpowiedzi