jospethe Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Rozpoczął się proces 10 policjantów włocławskiej drogówki, którym prokuratura zarzuca przyjmowanie łapówek od kierowców. TVP Info jako jedyna dotarła do nagrań z ukrytych kamer biura spraw wewnętrznych policji. Zobaczcie to, co zarejestrowały zaledwie przez kilka dni. http://www.cda.pl/video/50564194 Edytowane 3 Listopada 2015 przez jospethe
szakal222 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja wole tak niz dragonskie mandaty i ciagle karanie za byle co dla zasady ,bez pouczenia bo jest nakaz ,zeby nabic budzet
lapek85 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 przecież to normalne zachowanie, odkąd żyję to oni biorą i brać będą.
maxim Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Przecież to właśnie prawdziwe oblicze milicji.
mojeA4 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak miałem jakies 20 lat, tak w okolicach Włocławka zatrzymała mnie policja w miejscu gdzie nigdzie nie stali, gość wprost powiedział: no jeszcze sie musisz dużo nauczyć, wsadź w dowód stówę, ja sprawdze dokumenty i zaraz przyjdę, oddał dokumenty, powiezzial jeszcze żebym uważał bo bliżej Włocławka tez stoją i było po temacie
jospethe Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Kurcze, link wygasł, a nowego nie mogę znaleźć O już znalazłem Edytowane 3 Listopada 2015 przez jospethe
marekg Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 przecież to normalne zachowanie, odkąd żyję to oni biorą i brać będą. będa brać tylko tak długo jak ludzie będą dawać zamiast przyjąć mandat z zgłosić próbę wymuszenia łapówki
lapek85 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 przecież to normalne zachowanie, odkąd żyję to oni biorą i brać będą. będa brać tylko tak długo jak ludzie będą dawać zamiast przyjąć mandat z zgłosić próbę wymuszenia łapówki byś się zdziwił jak to działa na prowincji w nocy za gówniarza wracają nocą z kumplami znad morza, zostaliśmy zatrzymani, dokument zabrali i powiedzieli coś w stylu " sprawę trzeba oprzeć o bufet, CPN jest tam i tam, macie 30 minut" kumpel przypyskował, że nigdzie nie jedzie to go zawineli do suki, zagrozilii dołkiem, 24h i tyle było do gadania taka prawdziwa historia z przed 10 laty
Rekomendowane odpowiedzi