Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja bym był chętny ...tylko co i za ile :gwizdanie: do siebie raz :bicz3:
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 kurde z zaprzyjaźnionego Rzeszowa mnie nie wyganiają
FAFAL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ktoś wie może gdzie w naszych okolicach jest zakład tapicerski? Chciałem sobie kierownice obszyć skórą. I ile to może kosztować?
Vtec Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 no w SWoli byly kiedys zaklady ale od pewnego czasu nie widze- za to chetnie sie dowiem jesli znajdzeisz-gdzie i za ile ci zrobili
FAFAL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 W TBG tez kiedyś były ale czy jeszcze są to nie wiem Muszę popytać[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 10:47_________________________________________________Ive masz może może Etke?
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 na kompie nie mam , bo formata miałem , a płytę z softem mam w Kaliszu
FAFAL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Szkoda bo chciałem sobie zgrać a nie chce mi się aż tyle ściągać...
J E L I T O Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kamilo, mi byś podwiózł Przydała by mi się możesz? a jeśli chodzi o tapicera to masz pod nosem, w Stalowej nie ma nikogo. W Tbgu pod stadionem (na przeciw TAXI) jest buda i tam siedzi dobry tapicer, niestety nie wiem czy obszyje ci kierownice.
FAFAL Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Etke już mam ale możesz wziąć na wszelki wypadek Jelito dzięki za info podjadę jutro i zapytam. Ive weź kompa sprawdzimy moje autko czy nie ma żadnych błędów
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 słuchajcie panowie szukam kolesia o kasywie IVERSON ..... nie wiecie gdzie go mogę znaleźć bo tak się składa że coś mi jest winny ....za wiarygodne info płace słono :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 słuchajcie panowie szukam kolesia o kasywie IVERSON ..... nie wiecie gdzie go mogę znaleźć bo tak się składa że coś mi jest winny ....za wiarygodne info płace słono :gwizdanie: jestem , czego waćpan , jedynie co jestem winny to to, że zajebałem lizaka jak byłem 3 kl. podstawówki , tak to jestem niewinny
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 słuchajcie panowie szukam kolesia o kasywie IVERSON ..... nie wiecie gdzie go mogę znaleźć bo tak się składa że coś mi jest winny ....za wiarygodne info płace słono :gwizdanie: jestem , czego waćpan , jedynie co jestem winny to to, że zajebałem lizaka jak byłem 3 kl. podstawówki , tak to jestem niewinny a to przepraszam myślałem że w notesie widniałeś jako dłużnik za cwaniactwo .....widocznie pomyłka :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 a to przepraszam myślałem że w notesie widniałeś jako dłużnik za cwaniactwo .....widocznie pomyłka :gwizdanie: a to nie ja ,ja nie znam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi