Treneiro20 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 witam, posiadam szare alusy, i chce je zmienic na białe, dlatego mam w palach zakup foli białej z połyskiem i okleić, ale pytanie brzmi czy takie coś da radę? czy bedzie wygladało i czy folia sie nie zniszczy przez błoto, wodę, mróz.
jacek70 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Nie lepiej prysnąć na wybrany kolor ? Folia -? Będzie problem z położeniem bez pęcherzy powietrza.
Treneiro20 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 ale folie zedre a lakieru już nie w tym problem.
tomasz102 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Folia jest dobra na krótki okres. Przy mocniejszym myciu łatwo ją uszkodzić. Jeżeli dobrze położyć to nawet to wygląda, ale jeżeli dużo jeździsz to nawet miesiąca nie wytrzyma
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Jakoś tego nie widzę. Poza tym czynniki atmosferyczne będą na folię działać i ją zniszczą. Nie i jeszcze estetyka .
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Hydrografika ? To by mogło być ale z usunięciem takego malutki to jak przy malowaniu pistoletem. Edytowane 14 Listopada 2015 przez jacek70
Gregorski3 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Folia jest dobra na krótki okres. Przy mocniejszym myciu łatwo ją uszkodzić. Jeżeli dobrze położyć to nawet to wygląda, ale jeżeli dużo jeździsz to nawet miesiąca nie wytrzyma Poza tym czynniki atmosferyczne będą na folię działać i ją zniszczą. A jak całe auto folią oklejone to tez miesiąc tylko wytrzyma?? I co w deszczu czy śniegu nie wolno wtedy jeździć ?? Koledzy głupoty piszecie. Jest folia i folia jak się kupi dobrej jakości to nie ma problemu. Jedynie trzeba mieć dobre zdolności manualne. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Gregorski3
jacek70 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Folia jest dobra na krótki okres. Przy mocniejszym myciu łatwo ją uszkodzić. Jeżeli dobrze położyć to nawet to wygląda, ale jeżeli dużo jeździsz to nawet miesiąca nie wytrzyma Poza tym czynniki atmosferyczne będą na folię działać i ją zniszczą.A jak całe auto folią oklejone to tez miesiąc tylko wytrzyma?? I co w deszczu czy śniegu nie wolno wtedy jeździć ?? Koledzy głupoty piszecie. Jest folia i folia jak się kupi dobrej jakości to nie ma problemu. Jedynie trzeba mieć dobre zdolności manualne. Chodziło mi o stop aluminium który pod załóżmy dobrze przyklejone folią nie wiadomo jak się zachowa . Szczególnie w zimie na zasolonych drogach . Może masz zdolności w oklejaniu felg , ja niestety takowych nie mam. Jak okleisz to pochwal się. Edytowane 14 Listopada 2015 przez jacek70
Treneiro20 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 A taki sprej do felg? ponoc można go później ściągnąć? bo na stałe to nie bardzo nie jestem lakiernikiem i nie chce źle pomalować.
Fido Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Sprayem to se możesz ścianę napisami pomazać. Daj sobie z tym spokój bo czytając widzę że chcesz to prawie za darmo zrobić. Daj fele do malowania i koniec jeśli sam nie potrafisz.
War Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 plastidip jest całkiem niezły tylko problem z czyszczeniem bo łatwo go można zdrapac zmieniam bbs ch z grafitowych na czarne przy pomocy plastidip i efekt niezly po roku mozna bez problemu wrocic do oryginalnego koloru.
Rekomendowane odpowiedzi