aleksbend Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam. Tak jak w temacie... podzielcie się swoimi pomysłami na prezent pod choinkę dla swojej drugiej połówki... macie coś zamiar kupić ? a może już kupiliście ? mile widziane aukcje z allegro itp itd zdanie kobiet także mile widziane (co by chcialy dostac, co by im sprawiło radość)
Marcin850527 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Rozumu bym swojej dokupił ale brakło by mi wypłaty pewnie.. no chyba że ktoś poleci jakiś dobry olej
aleksbend Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2015 śmiało panowie... może ktoś coś kupił ciekawego na jakiś srerwisach, portalach
Kamyk Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Rozumu bym swojej dokupił ale brakło by mi wypłaty pewnie.. no zayebiste :grin:
Kazik123 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Rozumu bym swojej dokupił ale brakło by mi wypłaty pewnie.. no chyba że ktoś poleci jakiś dobry olej no nieźle pojechałeś ja jeszcze nic , ale brat kupił żonie komplet firmowych garnków z dopiskiem że może zacznie na nich lepiej gotować ...
Fido Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Rozumu bym swojej dokupił Byłoby w sprzedaży to sam bym się skusił. Niestety nie ma. Za to jest sporej średnicy kij bambusowy i to wezmę dla swojej.
rafal1985 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ja swojej kupiłem elektryczną szczoteczke do twarzy :-)
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Rozumu bym swojej dokupił ale brakło by mi wypłaty pewnie.. no chyba że ktoś poleci jakiś dobry olej Hahahaha dobre Padłem z krzesła i płacze hahahaha
POWER-KRIS Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Lol. Moja trocinka dostała dwie pary butów, dwie torebki, sukienkę, kurtkę, depilator jakiś za 800zl i też boli i po kieszeni i fizycznie po nodze. [emoji13] Przez miech z kawałkiem ze 2000 mnie skroiła, teraz dzieci a jej już figa z makiem lub ruzga. Miały być jeszcze jakieś kolczyki czy cus, ale w styczniu AC i przegląd a do tego rozrusznik siada pora zbierać kasę na prawdziwą miłość. [emoji23]
jospethe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) JA kupiłem torebkę skórzaną i 2 książki bo tak chciała . Zapytaj czy ma jakieś potrzeby i co by chciała dostać. Lepiej zapytać niż nie trafić z prezentem. Edytowane 15 Grudnia 2015 przez jospethe
M@rcin Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) pora zbierać kasę na prawdziwą miłość. w tym temacie posty da się czytać nie będąc zalogowanym na forum, także co poniektórzy igrają z ogniem Edytowane 15 Grudnia 2015 przez xMarcin95x
talib1990 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 JA kupiłem torebkę skórzaną i 2 książki bo tak chciała . Zapytaj czy ma jakieś potrzeby i co by chciała dostać. Lepiej zapytać niż nie trafić z prezentem. rok temu zapytałem, do dziś żałuje ... codziennie inna opcja była W tym roku szukam jakiegoś pakietu SPA z masażem .... myśle, że to zawsze działa
Litai Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 W tym roku szukam jakiegoś pakietu SPA z masażem .... myśle, że to zawsze działa Bezpieczna opcja
Kamyk Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 W tym roku szukam jakiegoś pakietu SPA z masażem .... myśle, że to zawsze działa Bezpieczna opcja polecam Twardy Dół fajne miejsce, z jeziorem nr 2 w PL pod względem czystości kawałek za Bydgoszczu
Litai Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja mojej lubej kupuję buty sportowe, bo chciała sobie kupić.
talib1990 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 W tym roku szukam jakiegoś pakietu SPA z masażem .... myśle, że to zawsze działa Bezpieczna opcja polecam Twardy Dółfajne miejsce, z jeziorem nr 2 w PL pod względem czystości kawałek za Bydgoszczu Na Gruponie znalazłem lokalną oferte. Masaż ciała + zabieg na twarz+ zabieg na dłonie za stowke - http://m.groupon.pl/deals/salon-kosmetyczny-biomax-3 w tym roku nie na bogato bo w kwietniu bierzemy ślub Wysłane z Honor 4x
Rekomendowane odpowiedzi